REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: lütfen acil yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lütfen acil yardım

bilgisayarıma format atarken şöyle bir yazı çıkıyor. kur sisteminize takılı bir disk bulamadı diyor.. ne yapmam lazım acaba yardımlarınız için şimdiden teşekürler..
    Konu ayran tarafından (03-12-2009 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: yardım,acıl sorun vs..benzer konular kilitlenir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sata harddisk tanıtılmamış.biostan tanıtın varsa disketini kurun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk başta kur sisteminizi inceliyor diyo inceleme bittikten sonra tam kurulum başlayacak kur sisteminize takılı hardisk bulamadı diyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HARD DİSK'inizin SATA veya IDE olup olmadığını biliyormusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hard diskinin baglı oldugu kabloları kontrol et dostum eger gevseme varsa ondan diyordur büyük ihtimal en iyisi sen harddisk kablololarını söküp tekrar tak düzelecektir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HARD DİSK'inizin SATA veya IDE olup olmadığını biliyormusunuz

hardiskim sata ustam bağlantı kablolarını değiştirdim yine ayni 4/5 tane bilgisayarda denedim yine ayni sorun çıkıyor.. yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hard Diski yenimi aldınız yoksa daha önceden kullandığınız HARDDİSK'mi ???
    HARDDİSK arkasında JUMPER olarak tanımladığımız küçük bir aparat var
    onun yerini değiştirmeyi denediniz mi ???

Sorular soruyorum ama aşama olarak gidersek sonuca daha çabuk ulaşırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hardiski yeni aldim aparatın yerini değiştirmedim daha doğrusu aparat falan yok arkasında..teşekürler
    Konu kemal1 tarafından (07-11-2007 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet hardiski yeni aldim aparatın yerini değiştirmedim daha doğrusu aparat falan yok arkasında..teşekürler
    Sorun sanırım bu olsa gerek JUMPER takmanız gerekiyor.
    bunu yedek için kullanacaksanız SLAVE olana takacaksınız
    yok işletim sistemi kuracaksanız MASTER olana takın.1.harddiskinizde SATA'MI acaba ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Birinci hdd niz ide bağlantılı ise ikinci yeni aldığınız hdd sata olduğu için ikisinin aynı anda çalışabilmesi için biosdan iki hdd nin aynı anda çalışabilmesi çin gerekli ayarları yapmanız gerekiyor.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri