Biliyorsun bu gate'lerin babası Watergate'tir![]()
![]()
![]()
Teşekkur: 0
Biliyorsun bu gate'lerin babası Watergate'tir![]()
![]()
![]()
arkadaşlar bu dsmart için iyi haber digturk için kötü haber bu işlerde türkler becerisizdir cinedigital ve stardigital gibi digiturk ayaktaysa suan yabancı ortağinin parası bu konudaki uzmanlığının sayesinde doğanda bunu fark edip aynı yola başvurmuş buyuk ihtimalle murduch ortak olucaktır d-smart aboneleri
içi rahat osun ortaklıktan sonra dsmart çok daha iyi hizmet vericektir faturasız yayına deva edermi bilinmez
böyle olacagı belli idi daha oncede dogan gurubu sansui de böyle yapmıştı satabildigi kadar kutuyu satıktan sonra devretmiş benim sucum yok demiş cıkmıştı şimdi de dsmart böyle olacak yazdıklarımız bir bir cıkıyor ortaya dogan gurubu bu nedenirki başka
ben şunu söyliyim...ben uydu kullanıcısıyım...bu tip yayın platformlarınada itibar etmem...ancak yiğidi öldür hakkını yeme..Digiturk ilk çıktığı günden bu yana müşterilerine kesinlikle katakulli yapmadı...ne dediyse yaptı,TUTAMAYACAĞI SÖZÜ VERMEDİ...HELAL OLSUN....
doganlar d-smartı kurdukları daha bir sene olmadan piyasadan çekilecekler....![]()
![]()
![]()
hadi bakalım ayıkla pirincin taşını. zamanla sansui olayına döneceğini diğer forumdaki arkadaşlar gibi bende katılmıştım. nihayet devir geldi. ne olduysa d-smartzadelere oldu desenize. hadi hayırlısı umarım öyle olmaz. saygıalr.
olacağı buydu zaten doğan gurubunun yaptığı hangi iş süreklilik kazandı ki?.
yapacaklarını yaptılar dsamrt grubu (dogan grubu) milleti kazıkladılar bul kara al parayı gıbı
Olan taksitle D-Smart uydu alıcısı alanlara olcak.Adamlar seyredemedikleri uydu alıcılarına para ödemeye devam edeceklerdir.Dogan grubuna güven olmayacağı 2. defa ortaya çıkıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri