Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 8 askerin 2'si PKK ajaný mýydý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 8 askerin 2'si PKK ajaný mýydý?

8 askerin 2'si PKK ajaný mýydý?

Kaçýrýlan 8 askerden ikisinin "PKK ajaný" olduðuna dair çok ciddi duyumlar alýndýðý ve bu iddianýn son Bakanlar Kurulu toplantýsýnda da gündeme geldiði ortaya çýktý.
    08 Kasým 2007 10:26

]

Hürriyet gazetesi yazarý Ahmet Hakan Coþkun'un gündeme getirdiði çarpýcý iddilar...

Bakan’ý kýzdýran iddia: Ýki asker PKK ajaný

HEPÝMÝZ Adalet Bakaný Mehmet Ali Þahin’in, insani açýdan hiç de benimsenmeyecek "8 askerin kurtulmasýna sevinemedim" açýklamasýný konuþuyoruz...

Bakan Þahin neden böyle bir açýklama yaptý?

Neden 8 askeri ve ailelerini töhmet altýnda býraktý?

Bir Adalet Bakaný, nasýl olur da böyle bir özensizlik ve dikkatsizliðe imza atar?

Ben Bakan’ý etkileyen olayýn ne olduðunu öðrendim.

Hikaye þu:

Bakanlar Kurulu toplantýsýnda Baþbakan Yardýmcýsý Cemil Çiçek, kaçýrýlan askerlerden ikisinin "PKK ajaný" olduðuna dair çok ciddi duyumlar aldýklarýný söylüyor...

Alýnan istihbarata göre, "kaçýrýlma olayý"nýn da bu iki asker tarafýndan "planlandýðýnýn" tahmin edildiðini belirtiyor.

Bu iddianýn fena halde etkisi altýnda kalan Bakan Þahin, kabine toplantýsýndan çýkar çýkmaz uzatýlan mikrofonlara o talihsiz "Kurtulduklarýna sevinemedim" açýklamasýný yapýyor...

Tabii "içeride" aldýðý "gizli bilgi"yi vermeden...

Kýsacasý...

"Sayýn Bakan", biraz "duygularýnýn esiri" olarak yapýyor o açýklamayý...

Ancak...

Duygularýna esir olan bütün politikacýlar gibi tamiri imkansýz büyük bir hataya da imza atýyor.

Ve böylece...

"Suçu sabit olmayan insanlarý yargýsýz infaza tabi tutan bir Adalet Bakaný" unvanýna sahip oluyor.

Hürriyet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abi iyi söylemiþ , diðer askerlerimizin aileleri aile deðil mi.Zaten bunlar hiç çatýþmaya girmeden kendileri teslim olmuþlardýr, bunu ilerleyen zamanlarda göreceðiz.Tabi bu 8 asker için ayný þeyi söyleyemem yani o piskoloji ile doðru hareket edemiyenler de olduðu kanaatindeyim.Yani kurunun yanýn da yaþda yanar misali.

Saygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Askersen vede catýþmaya girmiþsen gerekirse bu vatan için sehit olacan ben bunu öðrendim askerliðimide bu inançla yaptým gerekirse yine bu vatan bu bayrak için en önde giderim bende bunlarýn ajan olduklarýný iyi yerlerden duydum fazla biþe söylemiyorum yazýklar olsun þehitlerimizi satanlara yazýklar olsun bu vataný satanlara bence bu ülkede yaþamasýnlar terketsinler bu ülkeyi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son zamanlardaki þehitlere Dikkat edin ya astsubay veya Uzman er ; Bu Olay kafalarda bir soru iþareti uyandýrýyor ??.. yazýk bu vatanýn ekmeðini ye sonra ihanet et.. yazýk yazýk valla

seçme hakkýn var seçilme hakkýnda var kimse sana sen buraya neden geldin diyen yok neden gittin diyen yok sen genede özürlük iste akýl mantýk iþi deðil bu

bunca ocaklar sönüyor kim için çalýþýyorsunuz neyi kimin malýný kime vermeye cesaret ediyorsunuz
    Konu metameta tarafýndan (08-11-2007 Saat 12:23 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eger bu iddalar dogru ise bunlar asker deyil vatan hain idir
    türkiye cumhuriyeti geregini yapacaktýr saglýcakla

saygýlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu açýklama daha çok askerlerin serbest kalma aný ile ilgili idi.!!! ama bir gerçek var oradaki bahsi geçen kaçýrma olayý tam bir ajan iþi olduðudur.!!! bu birlik komutanýn görevden alýnmamasýnýn nedeni de budur.!!! çok dikkatli olmalýyýz arkadaþlar.özellikle ülkücü , solcu nik veya avatar resimleri altýnda provakasyon yapýyorlar.ben yabancý bir ýp ile bu tip eylem içinde olan birinin ordumuzun kurumu vede üstdüzeydeki personellerine hakaret içeren açýklamayý yakaladým.direk sonsuz ban attým.bizlerde bu tip yazýlarý dikkate almalýyýz.Ordu kurumuzu vede devlet kurumlarýmýzý zedeleyecek hiçbir açýklamaya izin vermemeliyiz.bizlerin içlerine mifaklar sokmak isteniliyor...!!!!

Ordu da geçmiþ zamanlarda maddi gelir karþýlýðý torpil yapýmý sözkonusu olduðu doðrudur.fakat bu farkedilir farkedilmez bu rütbeli üstdüzey subayyýmýz açýða alýnmýþ vede cezasý verilmiþtir.zamanýn siyasi liderlerinden gelen kesin talimat ile bu olaya karýþan personel hemen cezasýný çekmiþtir.Bu tip tartýþma ortamlarý yaratýlmasýna müsade etmemeliyiz.bunlar tarihimizin onurlu kurumlarýdýr..!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende bakan þahin gibi düþünüyorum. hürriyet gazetesinin yazarý ile talisiz olacaksa açýklamalar tamam artýk. Bence çok yerinde ve de çok ta talihli bir açýklama idi. Askerlerin esir düþmesine laf ettiðim yok. esirlik olabilir. çatýþmanýn sonuçlarýndan dýr.ancak geriye getiriliþ biçimi tam bir þow du. Dünya önünde "Þu türklere bakýn. esir askerlerine karþý biþey yapamayýp teröristlerin minneti ile askerleri býrakýldý" gibi bir anlam çýktý. Bu þekilde teslim adilmelerine bende hiç sevinemedim. ayný esir düþtüklerine üzüldüðüm gibi...selametle... ayrýca ahmet hakan boþ adam... dikkate alýnacak biri deðil...
    Konu osmann tarafýndan (08-11-2007 Saat 13:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

böyle vatan hainleri için idam cezasý tekrar uygulanmaya baþlanmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart katýlýyorum

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    böyle vatan hainleri için idam cezasý tekrar uygulanmaya baþlanmalý
    Kesinlikle idam olmalý. Adamlar herhangi bir can kaygusu olmadan rahatlýkla hainlik edebiliyor. Sonlarýnýn daraðacý olacaðýný bilmeliler. Bu milliyetçilik te deðildir. bazýlarýmýz karýþtýrmasýn...selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bilinki herkez bunlarýn asýlmasýný ister...!!! fakat aklý selim olarak düþünürsek bunlarý asmamýzdan sonra ülkemizin siyasi vede ekonomik açýdan ne gibi zararlar vereceði iyi hesaplanmalýdýr..!!! Bunlarý öldürmekle zaten kurtarýcaz.bunlarý öldürmektense iyi tespit edilmiþ hukuki olarak vatan ahini olarak kýlýnmýþ cezalar verilmesi bunlara verilecek cezanýn en iyisidir.!!! Ýdam edebilmemiz için en azýndan dünyanýn ilk 5 dev ülkesinden biri olmalýyýz.!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri