Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Hayýrsýz evladý anneyi böyle aðlattý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hayýrsýz evladý anneyi böyle aðlattý

Hayýrsýz evladý anneyi böyle aðlattý
    Esrar almak için kendisini döverek parasýný alan oðlundan þikayetçi olan kadýn, oðlu 4 Yýl 2 Ay hapis ceza alýnca bir anne olarak kendini tutamadý ve gözyaþlarýna boðuldu.
    08 Kasým 2007 10:42

]

Ahmet Çaðdaþ Çatoðlu'nun haberi

Samsun´da annesini dövüp zorla parasýný almak istediði iddia edilen zanlý,4 yýl 2 ay hapse mahkum edildi. Oðlunun tutuklanmasýna dayanamayan anne gözyaþlarýna boðuldu. Samsun´un Yenidoðan Mahallesi´nde oturan Emine Piþkin (73), oðlu Serhat Çetin´in (38), her defasýnda kendisini dövüp esrar almak için para istemesi üzerine polise þikayette bulundu. Bunun üzerine Serhat Çetin hakkýnda,annesini döverek esrar parasý aldýðý iddiasýyla gasp suçundan dava açýldý.

ARTIK DÖVMÜYOR

2. Aðýr Ceza Mahkemesi´nde ifade veren anne Emine Piþkin, oðlunun her defasýnda kendisini darp edip esrar parasý istediðini iddia ederek, "Serhat beni sýk sýk döver, esrar parasý isterdi. Param olmadýðý zaman komþulardan almamý söylerdi. Esrar bulamadýðý zaman beni döverdi. Ben de komþudan borç para alýr, kendisine esrar almasý için verirdim. Artýk komþular da bu durumu öðrendi. Son olarak beni çok kötü dövdü ve yaralandým. Ama artýk dövmüyor" dedi.

ANAYA EL KALKMAZ

Hakkýndaki suçlamalarý kabul etmeyen Serhat Çetin ise annesini dövmediðini belirterek, "Ben anneme el kaldýrmam. Ancak, esrar içerim. Anaya el kaldýrýlmaz. Allah´tan korkarým" diye konuþtu.

GÖZYAÞLARINA BOÐULDULAR

Mahkeme heyeti, tutuksuz yargýlanan sanýk Serhat Çetin´i, geceleyin annesini 2 kez gaspa teþebbüs suçundan 2´þer yýl 1´er ay olmak üzere toplam 4 yýl 2 ay hapis cezasýna çarptýrdý ve tutuklanmasýna karar verdi. Tutuksuz olarak yargýlandýðý mahkemede duruþma salonunda polis tarafýndan gözaltýna alýnan sanýk, önce Adliye Polis Noktasý´na götürüldü. Oðlunun 4 yýl 2 ay hapis cezasý aldýðýný öðrenen anne ise, duruþma çýkýþý uzun süre gözyaþý döküp aðladý. Polis odasýnda birbirlerine sarýlan ana ile oðul, gözyaþlarýna boðuldu.

(Haber 7)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

az bile ceza vermiþler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri