Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: yapılabılırmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yapılabılırmı

yukarıdan gelen tek kabloyu cıftleyıp ıkı cıhaza baglasak ıstedıgımızde bı cıhazı ıstedıgımızde ıkıncı cıhazı calıstırma olanagımız varmıdır sorun olrmu bılgı verırmısınız tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç sağlıklı olmaz sürekli sorun yaşarsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazını yakabilirsin, bence değmez öyle yapacağına çift çıkışlı bir lnb al daha sağlıklı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bağlayacağın her iki cihazdanda lnb'ye akım gideceğinden dolayı yakabilirsin,
    mekan73 arkadaşın dediği gibi çift çıkışlı lnb taktığında senin işin çözülür ve daha sağlıklı olur.Kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben tek kabloyu cihazların 20 cm arkasında 2 li bölücü ile çiftledim,hangi cihazı kullanıcak isem o cihazı çalıştırıyorum ....yani diğer cihazının elektrik fişi çıkarılmış olarak.bu şekilde hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum ( 4 aydır ) gayet güzel.

fakat arkadaşların dediği gibi çiftli lnb ve çift kablo ile tabiki daha güzel olur..fişleri takıp sökmek zorunda kalmazsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanma olmaz ama birinde atıyorum atv seyrederken diyerinde kanal d gider çiftli lnb al sen ama gıcık eder haberin olsun

apartman sistemine bağlıycaksan tek kablo geliyorsa santrale bak kesin boş bbitane vardır yada kullanmadığına emin olduğun bi daireninkini sök ordan bi kablo çatı arasında diyer çalıştırmak istediğin odanın üstünden hizasından çıkıyodur bul ekle çöz olayı
    Konu penguen tarafından (17-04-2008 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olmaz değişik yolları var birde onları dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öyle bişi olmuş olsadı çift li lnb ler üretilmezdi saçma sadece sabit kanal izlencekse bu tür şeyler olur esiden verici kurarken biz yapıyorduk ama bu düşünceniz asla olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet cihazı yakma ihtimali yüksek sen iyisimi çiftli lnb al

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri