Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: YARDIM Ofset Çanak Antenime Çift Çýkýþlý NEXT LNB Baðladým Görüntüde SORUN VAR.!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

YARDIM Ofset Çanak Antenime Çift Çýkýþlý NEXT LNB Baðladým Görüntüde SORUN VAR.!!

Slm Arkadaþlar..; Turksat'a ayarlý 90Cm'lik bir Ofset çanak antene NEXT (Frekans:10.7-12.75 GHz Gürültü Seviyesi:0.3 dB Lo:9.75 / 10.600 GHz 2 universal LNB tek kýlýfta 2 uydu alýcýsý ) LNB baðlayýp, iki ayrý Receivere (Uydu-alýcýsýna) uyguladým..
    Receiverlarýn her ikisi çalýþýrken Uydu alýcýlarýnýn herhangi birinden kanal deðiþtirdiðimde (1-2 saniye ) TV Ekran görüntüsünde donma ve duraksama oluþuyor. Kanal geçiþlerinde birbirlerini etkiliyor..
    Çanak anten ayarýndada sorun göremedim (Sinyal kalitesi yüksek olan kanallar arasýnda geçiþ yaparkende ayný sorun oluþuyor.)
    Acaba LNB demi sorun var.?
    Bu konuda bilgisi olan arkadaþlarýmýz
    LÜTFEN CEVAP VERÝRSENÝZ MEMNUN OLURUM..
    SAYGILARIMLA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

farklı marka bi lnb. dene sorun yine devam ederse rcv.ların biri birini etkiliyor. birde rcv. ların markası nedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    farklý marka bi lnb. dene sorun yine devam ederse rcv.larýn biri birini etkiliyor. birde rcv. larýn markasý nedir.
    Ýlgine teþekkürler Yargýc_1 Kardeþ yeni bi LNB takýp deniycem
    Uydu alýcý cihazlarýmýn biri Vestel CW-3001 ZAP
    Ýkinci Uydu alýcým ise Next 2000 SUPER plus CIS

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Lnb arızalı...Tek sebep o...Kolaygelsin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri