Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: yapýlabýlýrmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yapýlabýlýrmý

yukarýdan gelen tek kabloyu cýftleyýp ýký cýhaza baglasak ýstedýgýmýzde bý cýhazý ýstedýgýmýzde ýkýncý cýhazý calýstýrma olanagýmýz varmýdýr sorun olrmu býlgý verýrmýsýnýz tsk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç saðlýklý olmaz sürekli sorun yaþarsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cihazýný yakabilirsin, bence deðmez öyle yapacaðýna çift çýkýþlý bir lnb al daha saðlýklý olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým baðlayacaðýn her iki cihazdanda lnb'ye akým gideceðinden dolayý yakabilirsin,
    mekan73 arkadaþýn dediði gibi çift çýkýþlý lnb taktýðýnda senin iþin çözülür ve daha saðlýklý olur.Kolay gelsin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben tek kabloyu cihazlarýn 20 cm arkasýnda 2 li bölücü ile çiftledim,hangi cihazý kullanýcak isem o cihazý çalýþtýrýyorum ....yani diðer cihazýnýn elektrik fiþi çýkarýlmýþ olarak.bu þekilde hiç bir sorun yaþamadan kullanýyorum ( 4 aydýr ) gayet güzel.

fakat arkadaþlarýn dediði gibi çiftli lnb ve çift kablo ile tabiki daha güzel olur..fiþleri takýp sökmek zorunda kalmazsýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanma olmaz ama birinde atýyorum atv seyrederken diyerinde kanal d gider çiftli lnb al sen ama gýcýk eder haberin olsun

apartman sistemine baðlýycaksan tek kablo geliyorsa santrale bak kesin boþ bbitane vardýr yada kullanmadýðýna emin olduðun bi daireninkini sök ordan bi kablo çatý arasýnda diyer çalýþtýrmak istediðin odanýn üstünden hizasýndan çýkýyodur bul ekle çöz olayý
    Konu penguen tarafýndan (17-04-2008 Saat 20:32 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi olmaz deðiþik yollarý var birde onlarý dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öyle biþi olmuþ olsadý çift li lnb ler üretilmezdi saçma sadece sabit kanal izlencekse bu tür þeyler olur esiden verici kurarken biz yapýyorduk ama bu düþünceniz asla olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet cihazý yakma ihtimali yüksek sen iyisimi çiftli lnb al

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri