Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Eutelsat W2 Yardim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eutelsat W2 Yardim

Benim Cihaz Kaon Ksc-511_12.c1.a5. Seyrettiğim Uydular Ise Turksat Ve Eutelsat W2. Eutelsat W2 De Yayin Yapan 11596 Mhz-28800ks/s Vertikal Olan Frekansin Yayini Kalmadi. Neden Olabilir Acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım edecek kimse yokmu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezgincoskun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardım edecek kimse yokmu ?
    Daha önceden o frekansı alıyormuydunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Daha önceden o frekansı alıyormuydunuz.
    SERKAN HOCAM DÜN GECEYE KADAR İZLİYORDUK. AMA DÜN GECE YAYIN GİTTİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezgincoskun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SERKAN HOCAM DÜN GECEYE KADAR İZLİYORDUK. AMA DÜN GECE YAYIN GİTTİ.
    Peki canak ayarı ile oynadızmı belki canak falan dönmüştür yada disecgte sorun oluşmuş olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanaklari Hiç Ellemedik Ayarlarinni Da Ellemedik. Yalnizca Akşam Makinaya Yazilim Yükledim. Sanirim Ondan Da Değil çünkü Binada Santral Var Ve Diğer Apart. Sakinleri De Izleyemiyor. Saygilar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Emin Değilim Ama Eutelsat W2/16 E Uydusunda Yayin Yapan Balkanika Tv, FEN Tv Frekans Değiştirdi Deniliyor. Yeni Verilen Frekansi Girdim Ama Yine De Göstermiyor. Yeni Frekans Bu Olduğu Söyleniyor 11138 H 27700 Bide Siz Deneyebilirmisiniz. Acaba Benim çanakta Mi Problem Var ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Emin Değilim Ama Eutelsat W2/16 E Uydusunda Yayin Yapan Balkanika Tv, FEN Tv Frekans Değiştirdi Deniliyor. Yeni Verilen Frekansi Girdim Ama Yine De Göstermiyor. Yeni Frekans Bu Olduğu Söyleniyor 11138 H 27700 Bide Siz Deneyebilirmisiniz. Acaba Benim çanakta Mi Problem Var ?
    Evet bu kanalda lar hepsi yayında.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri