![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben koyu galatasarayliyim sadece gülüyorum besiktas yenildi agladim buna arti.........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben koyu galatasarayliyim sadece gülüyorum besiktas yenildi agladim buna arti.........
********
Konu bulletfromhell tarafından (09-11-2007 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesaj 2 kere gelmiş...özür
keşke böyle olmasaydı ama g.saray teknik kadrosuna tümüyle,futbol takımındada 3-4 isme revizyon yapılmazsa,koskoca takım zaten 3. sınıf takımlara zaten yenilir oldu,bari maskara olmasın...hakkaten çok üzücü bi durum....
Sabri'den Kalli'ye tepki...
Sakatlığı nedeniyle uzun bir aranın ardından sahalara dönen Sabri, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından oyundan alınmasına tepki gösterdi.
Helsingborg’un ilk golünde topu uzaklaştıramayan, 2. golünde ise atak başlangıcında Larsson’a topu kaptıran isim olan Sabri, 43. dakikada sahadaki yerini Arda’ya bırakırken, doğrudan soyunam odasına gitti.
Çıkarılmasına kızan Sabri’nin soyunma odasına yönelmesine üzerine yanına gelen Hasan, onu yedek kulübesine gitmesi için ikna etmeye çalıştı, ancak bu çaba yeterli olmadı.
Bu arada teknik direktör Feldkamp, maçta 2 oyuncu değişikliği yaptı. 43. dakikada Sabri’nin yerine Arda’yı sahaya süren Alman teknik adam, 63. dakikada da Hakan’ın yerine Ümit’i oyuna aldı.
UEFA Kupası 2. Tur (H) Grubu karşılaşmasında İsveç’in Helsingborg takımına 3-2 yenilenen Galatasaray, grupta 2. maçında da puanla tanışamadı.
İlk maçında Fransa’nın Girondins De Bordeaux takımına deplasmanda 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takımın, 2. maçında Ali Sami yen Stadı’nda Helsinborg’u yenerek ilk puanlarını alması beklenirken, elde edilen sonuç büyük bir düş kırıklığı yarattı.
SAVUNMA YİNE AÇIKLAR VERDİ
Galatasaray’da eleştirilerin hedefi olan savunma, Helsinborg maçına da damgasını vurdu.
Sarı-kırmızılı savunma oyuncuları, kontraatak oynayan İsveç temsilcisi karşısında zor anlar yaşarken, yaptıkları her önemli hata, sarı-kırmızılı kaleye gol olarak döndü.
Öte yandan Galatasaraylı Nonda, gruptaki 2. maçta da gol atmayı başardı.
Girondins De Bordeoux ile yapılan ilk maçta 1 gol atan Kongolu futbolcu, Helsingborg maçını da boş geçmedi ve takımının 2 golüne birden imza attı.
BARAJ ÖNÜNDE BARAJ
Karşılaşmanın 17. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Galatasaraylı oyuncuların, rakip barajın önüne ayrı baraj kurması ilginç bir görüntü oluşturdu.
Lincoln’un kullandığı serbest vuruşta, Helsingborg takımı oyuncularının kurduğu baraj önüne sarı-kırmızılı oyuncular ikinci bir baraj kurdu.
Brezilyalı oyuncunun vuruşunda bir anda barajı kaldıran Galatasaraylılar, rakip savunmayı şaşırtmaya çalıştı.
kaynak:milliyet
çok yazık , ülke olarak futbolda çöküş yaşıyoruz. fenerdebahçede olmasa iyice demorolize olacaz, ne GS nin ne BJK nin ne TS nin vede en önemlisi Milli takımımızın hiç tadı tuzu yok şahsen bu tabloyu gördükçe çıldırmamak elde değil insanın morali bozuluyor. Bordo kim helsinborg kim bunlar Gs ayarında takımlar değil ama ne yazikki bu takımlara bile mağlup oluyoruz fazla söylenecek bi şey yok, futbolcuların dediği gibi önümüzdeki maçlara bakacaz, hadi hayırlısı diyelim önümüzdeki maçları bekleyelim
galatasarayda işini zora soktu
ruh kalmamış.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri