REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Feldkamp İstifa Diyenler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence g.saray teknik kadrosunda külliyen revizyon yapılmalıdır....

sana katılıyorum kardeş

kalli ilk geldiğinde her şey çok güzel gidiyordu, avrupada ,ligde iyi sonuçlar alınıyordu yani dişli dönüyor çark işliyordu taki gereksiz yere lincoln ve h.şüküre ceza verilene kadar (biri kampa kızını getirdidiye öbürü kampa akrabsını getirdi diye) , benim bildiğim takımda her şey iyi gidiyorsa o takımda kimseye ceza verilmez ödül verilir, cezayı ne zaman verirsin takımın gidişatı kötüdür , iyi sonuçlar alınmıyordur o zaman verirsin, yıllardan sonra

1-Hagi gittikten sonra adam gibi bir 10 numara getiriyorsun sonrada adamı küstürüyorsun.Her takımda bazı yıldızların istisnaları olması gerekir, nasıl fenerde alex , beşiktaşta eskiden sergen ,barcelonada ronaldinho, real madrid te raul gibi.

2- zaten adam akıllı defans yoktu orhan ak - thomas - ve emre aşık ı niye gönderiyorsun , yerine servet (geri vitesi yok adam bir çalım yiyince geri dönemiyor) ve buaziid i getiriyorsun.

3- Sabri 2 aydır sakatlıktan dolayı oynamıyor sakatlıktan yeni çıkmış yani formsuz benim bildiğim sakatlıktan çıkan futbolcuyu maçın son 10-15 dakkasında alırsınki adam form tutsun

kırdığı otlar bini aştı görünen oki artık kalli nin suyu ısındı

G.saray teknik kadrosunda külliyen revizyon yapılmalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç tadım keyfim kalmadı yazacak çok şey var ama susmayı tercih ediyorum.Mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sezon başından beri gs top oynamıyor.yoksa kadro süper

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Kalli Istifa Etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki UEFA kupasını kaldırmış GalataSaray Bu durumu hakediiyormu sizce.?

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri