Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Turkcell kullananlara Müjde Kontor Yüklemenizde 60Dk Kazanın(Promosyon Sona Erdi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için sağolun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu haber cok iyi oldu arkadaşlar. 100 kontor yukle 1 saat hediye her yöne turkcell uza kara diger oparatorleri solladı benim turkcell ögrenci 10 dk 1 kontor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haber cok iyi oldu arkadaşlar. 100 kontor yukle 1 saat hediye her yöne turkcell uza kara diger oparatorleri solladı benim turkcell ögrenci 10 dk 1 kontor
    bende sana katılıyom kosavalı vadofone ve avea bu aralar kapanya yapmıyolar ve üye kaybediyorlar bence türkcellde gelişme var.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende sana katılıyom kosavalı vadofone ve avea bu aralar kapanya yapmıyolar ve üye kaybediyorlar bence türkcellde gelişme var.....
    vodafone şirketlere ve yurt dısına kaç kişi cıkıyorsa ona kampanya yapmaya devam etsin turk halkının kaçta kaçı yurt dısına cıkıyor ki yurt dısına cıkan insan zaten ekonomik yonden durumu iyidir. Şirketlere kampanya yapıyor kaç bin şirket varda bundan yararlanacak sen uyelerine kampanya yapmadıgın sürece bu vodafone birşey yapmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar kampanya sona ermiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dragutcim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar kampanya sona ermiş.
    Hadi ya demek herkes yuklendi supersatforum yeter zaten 26bin uye epostada atılmıştı bu konu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadsim mesaj gonderdim kampanya bitmiş diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kalo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kampanya 2 gunde hemen bitti malesef demekki neyse başka kampanyalara bakacaz artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kalo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben konuyu sanırım 9/11 de yayınladım e sadece bizim 26,000 kişi olduğumuz düşünülürse ve her birimizin en az 3 kişiyede bu işi söylediğimizi var sayarsak normal be arkadaşım kampanyanın bitmesi inşallah bir dahaki seferede sizler erken davranır konuyu okur hızlı bir şekilde mesajı yollarsınız üzgünüm.
    kampanya hepimize hayırlı olsun.
    bu konunun işe yaramasınada son derece sevimdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben konuyu sanırım 9/11 de yayınladım e sadece bizim 26,000 kişi olduğumuz düşünülürse ve her birimizin en az 3 kişiyede bu işi söylediğimizi var sayarsak normal be arkadaşım kampanyanın bitmesi inşallah bir dahaki seferede sizler erken davranır konuyu okur hızlı bir şekilde mesajı yollarsınız üzgünüm.
    kampanya hepimize hayırlı olsun.
    bu konunun işe yaramasınada son derece sevimdim
    Sayende su an 60 dk kaptım evet kampanya bitmiş . Forum yonetimi bile e posta atmıştı gercek email giren uyelere sanslarına küssünler diyelim

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri