REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell kullananlara Müjde Kontor Yüklemenizde 60Dk Kazanın(Promosyon Sona Erdi)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için teşekürler
    arkadaşın dediği gibi detay olsa daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende mesaj gönderdim banada 6 ay boyunca her ay 100 kontor ve üzeri yüklemenizde bedava bir saat konuşma kazanacaksınız diye mesaj geldi.Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mumisigi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bende mesaj gönderdim banada 6 ay boyunca her ay 100 kontor ve üzeri yüklemenizde bedava bir saat konuşma kazanacaksınız diye mesaj geldi.Bilginize

6 ay boyunca her ay 100 kontor yükleme şartı var burda eğer 100 kontor yüklenmezse nolucak??kampanyadan fayadalanılamıyacak demek ki
    vodafone nun cep öğrenci servisi gibi bir uygulama demek ki turkcell.com.tr ye girdim bu konu hakkında bilgi bulamadım

ayrıca1-15 KASIM ARASINDA GÜNLÜK 5 ÜCRETLİ MESAJ YOLLUYORSUNUZ GECE 00:00 A KADAR DİĞER BÜTÜN MESAJLAR BEDAVA O KAMPANYA VAR ŞU AN 1000 MESAJA KADAR HAK TANIYOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    6 ay boyunca her ay 100 kontor yükleme şartı var burda eğer 100 kontor yüklenmezse nolucak??kampanyadan fayadalanılamıyacak demek ki
    vodafone nun cep öğrenci servisi gibi bir uygulama demek ki turkcell.com.tr ye girdim bu konu hakkında bilgi bulamadım

ayrıca1-15 KASIM ARASINDA GÜNLÜK 5 ÜCRETLİ MESAJ YOLLUYORSUNUZ GECE 00:00 A KADAR DİĞER BÜTÜN MESAJLAR BEDAVA O KAMPANYA VAR ŞU AN 1000 MESAJA KADAR HAK TANIYOR
    Ne zaman yuklersek o zaman kazanıyoruz sanırım umuter bende turkcel ögrenci var ne zaman yuklersem 10 dk 1 kontor ozaman oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri