paylaşımın için teşekürler
arkadaşın dediği gibi detay olsa daha iyi olur
paylaşımın için teşekürler
arkadaşın dediği gibi detay olsa daha iyi olur
Arkadaşlar bende mesaj gönderdim banada 6 ay boyunca her ay 100 kontor ve üzeri yüklemenizde bedava bir saat konuşma kazanacaksınız diye mesaj geldi.Bilginize
6 ay boyunca her ay 100 kontor yükleme şartı var burda eğer 100 kontor yüklenmezse nolucak??kampanyadan fayadalanılamıyacak demek ki
vodafone nun cep öğrenci servisi gibi bir uygulama demek ki turkcell.com.tr ye girdim bu konu hakkında bilgi bulamadım
ayrıca1-15 KASIM ARASINDA GÜNLÜK 5 ÜCRETLİ MESAJ YOLLUYORSUNUZ GECE 00:00 A KADAR DİĞER BÜTÜN MESAJLAR BEDAVA O KAMPANYA VAR ŞU AN 1000 MESAJA KADAR HAK TANIYOR
Ne zaman yuklersek o zaman kazanıyoruz sanırım umuter bende turkcel ögrenci var ne zaman yuklersem 10 dk 1 kontor ozaman oluyor6 ay boyunca her ay 100 kontor yükleme şartı var burda eğer 100 kontor yüklenmezse nolucak??kampanyadan fayadalanılamıyacak demek ki
vodafone nun cep öğrenci servisi gibi bir uygulama demek ki turkcell.com.tr ye girdim bu konu hakkında bilgi bulamadım
ayrıca1-15 KASIM ARASINDA GÜNLÜK 5 ÜCRETLİ MESAJ YOLLUYORSUNUZ GECE 00:00 A KADAR DİĞER BÜTÜN MESAJLAR BEDAVA O KAMPANYA VAR ŞU AN 1000 MESAJA KADAR HAK TANIYOR
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri