REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
63 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell kullananlara Müjde Kontor Yüklemenizde 60Dk Kazanın(Promosyon Sona Erdi)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell kullananlara Müjde Kontor Yüklemenizde 60Dk Kazanın(Promosyon Sona Erdi)

5 Kasım- 31 Aralık 2007 tarihleri arasında SMS ile başvuracak olan abonelerimiz kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanyamıza, tüm bireysel Hazır Kart’lı abonelerimiz katılabileceklerdir. Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 6666’ya göndermek yeterlidir. Kampanyaya 1 kez katılım SMS'i göndermeniz yeterlidir. İlk 400.000 abonemiz kampanyaya katılabilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimize ayrıca SMS ile bilgi verilecektir. Kampanyaya dahil olan abonelerimiz, her ay ilk 100 ya da üzeri kontör yüklemelerinde 1 saatlik ücretsiz görüşme süresi kazanacaklardır. Kazanılan bu ücretsiz görüşme süresini, her yöne yapacakları görüşmelerinde, yani Tüm Turkcell'liler, ev/iş numaraları ve diğer operatörlerle konuşmalarında kullanabileceklerdir. Kampanyaya hattın yasal sahipleri katılabilecekleri gibi, hattın kullanıcıları da katılabilmektedir.
    Konu Simba tarafından (09-11-2007 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler. Bana mesaj geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paylaşım için teşekkürler. Bana mesaj geldi.
    hehe rica ederim arkadaşım şanslısın demekki 100,000 içine sende girdin güle güle kullan artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Büyük Harflerle KAYIT yaz 6666 ya yolla ilk yüklediğin 100 kontörden itibaren her ay 1 saat beleş konuş kampanya ve 100,000 kişi ile sınırlı hadi durma yolla mesajını sana geri bir mesaj geliyor ve kazandınız diyor..
    he unutmadan bu bir saat konuşmada şebeke farkı yok..
    :45:
    Arkadaş nereden aldın bu haberi kaynak gösterebilirmisin? Oyuna gelmiyelim icabında Telefonlar üzerine türlü oyunlar dönüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımın için teşekürler
    arkadaşın dediği gibi detay olsa daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende mesaj gönderdim banada 6 ay boyunca her ay 100 kontor ve üzeri yüklemenizde bedava bir saat konuşma kazanacaksınız diye mesaj geldi.Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla arkadaşlar kaynak olarak size bir arkadaşın adını söyleyeceğim ama bir şey ifade etmeyecek dün kendisi tr.cell e bu tavuk tarifeleri için gittiğinde ordan söylemişler banada söyledi mesaj attım karşılığı geldi yani ne gibi bir enayilik olabilir onu ben pek anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla arkadaşlar kaynak olarak size bir arkadaşın adını söyleyeceğim ama bir şey ifade etmeyecek dün kendisi tr.cell e bu tavuk tarifeleri için gittiğinde ordan söylemişler banada söyledi mesaj attım karşılığı geldi yani ne gibi bir enayilik olabilir onu ben pek anlamadım.
    Teşekkurler arkadaşım bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesaj banada geldi arkadaşlar

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri