REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: multivizyon lar hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart multivizyon lar hakkında

Son 1-1,5 aydır multivizyonları seyrederken 2-3 dakikada bir 20-30 saniye liğine sinyal seviyesi azaldığından donuyor yada kararıyor. Bunun sebebini bilen varmı? Benim bişey yapmam mı gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim. selametle
    Konu osmann tarafından (09-11-2007 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malüm kış ayı geldi yağmurlarda başladı kapalı havalarda sinyallerde azalma olur özelliklede multivizion kanllarında onların sinyal seviyesi daha hassasolduğu içn normaldir sinyal seviyesinin azalması.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende'de aynı sorun yaşıyor 120 çanka antenle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanak ayarlarını kontrol et vede lnb pozisyonunu.sorun yok 90 cm lik çanakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağa ince ayar yaptıracaksın...bide lnb ni kontrol ettir...içine nem almış olabilir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanak ayarlarını kontrol et vede lnb pozisyonunu.sorun yok 90 cm lik çanakta.
    Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanağa ince ayar yaptıracaksın...bide lnb ni kontrol ettir...içine nem almış olabilir...
    teşekürler arkadaşlar bilginiz için yarın ilk işim ince ayar :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dun aksam bendende sinyal yok dedi oysa cok da yuksek kontrol ettim sinyallar genel olarak yagislardanmi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugursan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dun aksam bendende sinyal yok dedi oysa cok da yuksek kontrol ettim sinyallar genel olarak yagislardanmi acaba
    Yagıştandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayın vardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri