Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: vestel 2008 cı fox şifresi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umutx11 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksat
    Turksat ise malesef fox tv seyredemezsiniz o cihazlara *** girişi emu vs yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım buna emumyükleme şansımız da yok dimi
    (kusura bakma bilmiyorum da)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umutx11 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladım buna emumyükleme şansımız da yok dimi
    (kusura bakma bilmiyorum da)
    Malesef yukleyemezsiniz.Denemeyin sonradan cihazınız bozulur falan ugrasırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon14

veya bişey daha sorayım
    bende ligtv üyeliği var. en az maliyetli olarak ne yapmam lazım ki hem foxtv hemde ligtv seyredebileyim.
    başka receiver falan mı almam lazım? o zaman önerebileceğiniz ucuz faydalı işimi görecek recevir var mı?
    çözüm bulmak istiyorum anlayacağınız!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veya bişey daha sorayım
    bende ligtv üyeliği var. en az maliyetli olarak ne yapmam lazım ki hem foxtv hemde ligtv seyredebileyim.
    başka receiver falan mı almam lazım? o zaman önerebileceğiniz ucuz faydalı işimi görecek recevir var mı?
    biss destekli herhangi bir uydu alıcısı alın.veya normal antenden yayın geliyorsa normal antenden izleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

veya bişey daha sorayım
    Siz paket atlayarak bence eutel w3 uydusundan faydalansınız su an ne kadar oduyorsunuz lig tv ye. eko spor paketi var digiturkun ayrıca digiturke ait kanallarda var orada fox tv ve sport kanalları acık eko super pakette

Ucuz bir receiver olarak su an redline yumatu serileri tavsiye ediliyor herkesce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Siz paket atlayarak bence eutel w3 uydusundan faydalansınız su an ne kadar oduyorsunuz lig tv ye. eko spor paketi var digiturkun ayrıca digiturke ait kanallarda var orada fox tv ve sport kanalları acık eko super pakette

Ucuz bir receiver olarak su an redline yumatu serileri tavsiye ediliyor herkesce
    walla 16 aylık sözleşme yaptımyani 16 ay boyunca ligtv izleyebilcem 12x52,50ytl

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri