REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: virüs bulaştı yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart virüs bulaştı yardım

Arkadaşlar Pcim de bi sorunla karşı karşıyayım..Sorunum Şudur ; Dosya içinde Dosya çıkıor yani Belgelerım dosyasının içinde tekrar belgelerım dosyası cıkıo sonra Resımlerım klasöru war ordada aynı resımerım war içinde dosya içinde kendı dosyası war ...Bazen reset atıor pc kendı kendıne AVAST yukledım tarattım işe yaramadı yardımcı olursanız sevınırım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kolaylık versin kardes

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Pcim de bi sorunla karşı karşıyayım..Sorunum Şudur ; Dosya içinde Dosya çıkıor yani Belgelerım dosyasının içinde tekrar belgelerım dosyası cıkıo sonra Resımlerım klasöru war ordada aynı resımerım war içinde dosya içinde kendı dosyası war ...Bazen reset atıor pc kendı kendıne AVAST yukledım tarattım işe yaramadı yardımcı olursanız sevınırım...
    AVAST işe yaramaz kardeşim aşağıdaki sayfada verdiğim AD-AWARE
    kullan ayrıca elinde XP CD ile onarım yaptır virüs sebep olmuş olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

virüs veya spam bulaşmış.virüs programı ve spam-spy programıyla tarat.düzelir.avast haricinde başka dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avast hiç bi halta yarayan bişey değil zaten...ancak ne hikmetse piyasada şu an çok tercih ediliyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AVAST işe yaramaz kardeşim aşağıdaki sayfada verdiğim AD-AWARE
    kullan ayrıca elinde XP CD ile onarım yaptır virüs sebep olmuş olabilir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşım AD-AVARE yukledım tarattım gene bı fayda saglamadı...Öbr dediğini deniyecem..inşAllah olur...Tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    virüs veya spam bulaşmış.virüs programı ve spam-spy programıyla tarat.düzelir.avast haricinde başka dene
    Deniyeceğim başka pro.lar Tşkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Deniyeceğim başka pro.lar Tşkler...
    nod32 var.dene memnun kalırsın.veya kaspersky int sec.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri