REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Wenger'den 8-0'lık örnek başkan platiniye

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Wenger'den 8-0'lık örnek başkan platiniye

Wenger'den 8-0'lık örnek

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arsen wengere şu açıdan katılıyorum.şampiyonlar ligindeki takımlar kaliteli takımlar olmalı.ülke olarak farketmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kotu ornek keske bizim ulkeden cikmasaydi.birde simdi milli takim var umarim gruptan cikariz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam haklı...kendi liginde sivasa yenilen bi takımın şampiyonlar liginde ne işi var???yüzyılın mucizesi liverpool galibiyeti yüzünden kendilerini bişey zannettiler,gerçekler anfield roadda açığa çıktı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri