Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Wenger'den 8-0'lýk örnek baþkan platiniye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Wenger'den 8-0'lýk örnek baþkan platiniye

Wenger'den 8-0'lýk örnek

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Baþkaný Michel Platini'nin Þampiyonlar Ligi'nde yapmayý planladýðý deðiþiklik konusunda uyarýda bulundu.

Wenger, Platini'nin, Ýngiltere, Ýtalya ve Ýspanya gibi ülkelerden daha az takým alýnmasýna iliþkin kararýný doðru bulmadýðýný belirterek, "Platini'yi anlýyorum. Amacý Þampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçlarýn bazýlarýný anlamsýz hale getirecek. Geçtiðimiz günlerde Slavia Prag'ý 7-0 yendik. Liverpool da Beþiktaþ'ý 8-0 maðlup etti. Güçsüz takýmlara þans verilirse, Þampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamý ne de bir önemi kalýr." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koþucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin þampiyonada yer almasýnýn, kendileri için sadece bir mola olduðunu belirtti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arsen wengere þu açýdan katýlýyorum.þampiyonlar ligindeki takýmlar kaliteli takýmlar olmalý.ülke olarak farketmez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kotu ornek keske bizim ulkeden cikmasaydi.birde simdi milli takim var umarim gruptan cikariz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam haklý...kendi liginde sivasa yenilen bi takýmýn þampiyonlar liginde ne iþi var???yüzyýlýn mucizesi liverpool galibiyeti yüzünden kendilerini biþey zannettiler,gerçekler anfield roadda açýða çýktý...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri