REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: gerekli cevap alınmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 12. maddeyi yeni okudum. Forum kurallarını okumamıştım açıkçası. Demek leyla dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana....
    Ne diyelim hayırlısı...Hükümetin neden kaldırmadığını az çok tahmin ediyoruz ama bu formu bilemem...
    selametle...
    Bu kuralın dokunulmazlıkla alakası falan yok.Çünkü milletvekili gibi üyelerin oyları ile yönetici secilmiyor

Forum hakkında herkes her türlü konu açma veya soru sorma hakkına sahiptir.(Diğer kurallar çercevesinde )Ama bunu yapmanın yolu şahıs ismi ile konu açmamaktır.Soruyu genel sorarsınız ilgili kişiler cevap verir.İki kişi arasındaki sorularıda pm yolu ile sorabilirsiniz.

Bu kural olmasaydı kesin her ay CABBARİ için 15-20 konu açılırdıCABBARİ forumdan giderse bizde kuralı kaldırırız Umarım yukarıdaki açıklama yeterli olmuştur.

Kolay Gelsin...

*KURAL 12Forumda yonetcilere karşı acılan konulara uyarı verilmeyecektir.Ve 3 gün süreyle banlanacaktır.Ve halada devam ediyorsa süresiz banlanacaktır.
    Konu tike® tarafından (12-11-2007 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir şey daha... "cabbari" yılan ismimi? tşk.
    Allah iyliğini vermesin...CABBARİ bu forumun en favori adamı...isminin manasını bilmiyoruz...gerçek adınıda bilmiyoruz...sadece yılanlara karşı büyük bi sempatisi var....akşam akşam güldürdün beni Allah ta seni güldürsün....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu kuralın dokunulmazlıkla alakası falan yok.Çünkü milletvekili gibi üylerin oyları ile yönetici secilmiyor

Forum hakkında herkes her türlü konu açma veya soru sorma hakkına sahiptir.(Diğer kurallar çercevesinde )Ama bunu yapmanın yolu şahıs ismi ile konu açmamaktır.Soruyu genel sorarsınız ilgili kişiler cevap verir.İki kişi arasındaki sorularıda pm yolu ile sorabilirsiniz.

Bu kural olmasaydı kesin her ay CABBARİ için 15-20 konu açılırdıCABBARİ forumdan giderse bizde kuralı kaldırırız Umarım yukarıdaki açıklama yeterli olmuştur.

Kolay Gelsin...
    valla ağa bu kurala rağmen CABBARİ ile ilgili en az 5-6 konu ben açtım...kucer06 1 tane konu açtı...yanılmıyosam TARANTİNO 1-2 konu açtı...muzo usta açtımı bilmiyorum...amacımız gırgır şamata olduğu için ban yemedik..yoksa tabiiki aleyhte bi konu açılırsa,şeriatın kestiği parmak acımaz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet
    bende istemem hiçbir arkadaşımın banlanmasını
    onun için derim ki
    lütfen kuralları okuyunuz ve uyunuz
    saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir şey daha... "cabbari" yılan ismimi? tşk.
    Bu da hoş olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu da hoş olmuş
    abi ne diyosun,2 saat koptum ben ona...

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri