Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: gerekli cevap alýnmýþtýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamýn ismi bile yetiyor CABBARÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hiç böyle bir þey görmemiþtim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adamýn ismi bile yetiyor CABBARÝ
    abi adamýn hem ismi haþmetli hemde yýlanlarla falan uðraþýyo...çocukcaðýzýn gözü korkmuþtur....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    abi adamýn hem ismi haþmetli hemde yýlanlarla falan uðraþýyo...çocukcaðýzýn gözü korkmuþtur....
    cabbari yazdýklarýný okumasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cabbari yazdýklarýný okumasýn
    niye üstüme yýlanlarýnýmý salar????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    niye üstüme yýlanlarýnýmý salar????
    yýlan mý salar balýk mý salar bilemem

fazla uðraþma derim.sonuçta co admin kendileri.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yýlan mý salar balýk mý salar bilemem

fazla uðraþma derim.sonuçta co admin kendileri.
    yok birader sen merak etme...biz hepimiz CABBARÝ'nin derin hoþgörüsünü bildiðimiz için rahatça ona þaka yapabiliyoruz...e Allah'a þükür daha hiç sýnýrýda geçmedik....zaten CABBARÝ bunlara reaksiyon verecek olsa hiç bu þakalarý yapmayýz ona...zaten bu forumda onunla bi ben uðraþýyorum bide muzo usta....esas benden size tavsiye,bizden baþka kimse uðraþmasýn CABBARÝ'yle...valla yeni bi anaconda getirtmiþ amazon ormanlarýndan...ayný anda 5 kiþiyi birden yutabilir....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok birader sen merak etme...biz hepimiz CABBARÝ'nin derin hoþgörüsünü bildiðimiz için rahatça ona þaka yapabiliyoruz...e Allah'a þükür daha hiç sýnýrýda geçmedik....zaten CABBARÝ bunlara reaksiyon verecek olsa hiç bu þakalarý yapmayýz ona...zaten bu forumda onunla bi ben uðraþýyorum bide muzo usta....esas benden size tavsiye,bizden baþka kimse uðraþmasýn CABBARÝ'yle...valla yeni bi anaconda getirtmiþ amazon ormanlarýndan...ayný anda 5 kiþiyi birden yutabilir....
    ya ne anacondasý yaw abicim o solucan görse korkar yaw ben tanýrým onu siz merak etmeyin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya ne anacondasý yaw abicim o solucan görse korkar yaw ben tanýrým onu siz merak etmeyin
    bak sen þu CABBARÝ'ye...aða dedik baðrýmýza bastýk...bize yýlan çiftliðim var dedi..boy boy resimlerini gösterdi...demekki sadece muzo ustayý korkutmak için yapmýþ hepsini....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþte solucanlara dijital fotograf makinesiyle zoom yaparak bakýyorsa koskocaman yýlan sanýyordur onlarý

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri