REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Bjk:1 Sivas:2 Maç Içi Ve Sonrasi Yorumlar Buraya>>>

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yıldırım Demirören ve Sinan Engin oldukça bu takımdan bir şey olmaz ikiside gitmesi lazım Serdar Bilgili gibi bir başkanı kaybetti Beşiktaş yazık oldu umarım toparlarlar takımlar iyi olmadıkça ligin zevki çıkmaz ..
    zaten derdimiz türkiye'deki futbolun kalitesi değilmi...rosenborg 25 senedir norveçte şampiyon oluyo...lyon son 6 yıldır fransa liginde şampiyon...bu liglerin hiç bi keyfi yok...uluslararası kanalları bi karıştırın bakalım fransa ve norveç liglerini veren kanal varmı???ama ingiltere,italya,ispanya ve brezilya liglerinin yayın hakkı için kanallar korkunç paralar ödüyorlar...üstelik ligimizdeki bu düşüş milli takımada yansımadımı???rahatça çıkıp güle oynaya euro 2008 finallerine gidebilecekken şimdi norveç maçını endişe içinde bekliyoruz...türkiyede futbol yeniden yapılanmalı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katılıyorum dostum avrupa futbolu prof. şekilde yapıyor ama bizimkiler para kazanmaya başlayınca malesef şımarıyorlar adamlar tek top oynuyorlar 3 topta gol atıyorlar ama bizimkiler her zaman çalım artislik peşindeler tabii yıldız oluyorlar ya neyse işin özü işleri futbol oynamak iş olarak yapıyorlar bunu işlerinide en iyi şekilde yapmak zorundalar ama bu bilinci bir türlü kafalarına yeleştiremiyorlar umarız sonraki nesiller ders alırda bunlarda aynı hataya düşmezler ve yorumcular denilen kesimde herşeyi yıpratıyorlar onlarda biraz dikkatli olmak zorundalar her önüne geleni yorumcu yapıyorlar ve konuşturuyorlar bunda bir sınırlama getirsinler artık. Bizde yorumcu gibi olduk galiba istemedende olsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Katılıyorum dostum avrupa futbolu prof. şekilde yapıyor ama bizimkiler para kazanmaya başlayınca malesef şımarıyorlar adamlar tek top oynuyorlar 3 topta gol atıyorlar ama bizimkiler her zaman çalım artislik peşindeler tabii yıldız oluyorlar ya neyse işin özü işleri futbol oynamak iş olarak yapıyorlar bunu işlerinide en iyi şekilde yapmak zorundalar ama bu bilinci bir türlü kafalarına yeleştiremiyorlar umarız sonraki nesiller ders alırda bunlarda aynı hataya düşmezler ve yorumcular denilen kesimde herşeyi yıpratıyorlar onlarda biraz dikkatli olmak zorundalar her önüne geleni yorumcu yapıyorlar ve konuşturuyorlar bunda bir sınırlama getirsinler artık. Bizde yorumcu gibi olduk galiba istemedende olsa
    yooo..biz sadece futboldan keyif almaya çalışan sade vatandaşlarız..hem sinan engin beşiktaşa menejer olmuşsa bizdende hayda hayda yorumcu olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yooo..biz sadece futboldan keyif almaya çalışan sade vatandaşlarız..hem sinan engin beşiktaşa menejer olmuşsa bizdende hayda hayda yorumcu olur...
    doğru söz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir takım üzerinde ne kadar baskı varsa okadar başarısız olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dayı83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir takım üzerinde ne kadar baskı varsa okadar başarısız olur
    baskı ancak başarılı olma baskısıdır...başarılı olmakta zaten onların görevi...milyon dolarlık kontratlara imza atarken iş güzel,başarılı olmaya geldimi 'üzerimizde baskı var'...yok öyle yağma...üniversite mezunu kardeşlerimiz asgari ücrete iş buldukları zaman düğün bayram ederken hayatta bildikleri tek şey topa vurmayı bilmek olan bu adamların başarılı olmaktan başka yolları yok...kimse kimseye boşu boşuna milyon dolarlık kontrat imzalatmaz...avrupada oynayan futbolcular da çok yüksek kontratlara imza atıyorlar ama adamlar hakikaten taş gibi oynuyorlar...geçen şu meşhur 8-0 lık maçta steven gerard'ı ben seyrederken yoruldum,adam sahanın her yerini gezmekten yorulmadı....ha bizim futbolculara gelince 'üzerimizde baskı var'...hadi ordan.....ruhsuz takımı bunlar...kontratı imzalayıp üzerine yatıyolar...ahlak,disiplin,hakkını verme hiç bişey kalmamış bunlarda....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bırakın avrupayı falan bu kaçıncı sene kaçıncı hüsran her sene aynı masal dietta hugien den iyi yedek olur rico delgadocisse nobre ile ancak bu kadar hangi maçı kurtardılar 1 oyna 10 yat yok hakem yok şu yok bu sen yabancılarından fayda yok yönetim başarısız bir sürü neden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırsam bu akşama kalmadan demirören ve sinan engin istifa eder
    ertugrul saglam ne yapsın
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanırsam bu akşama kalmadan demirören ve sinan engin istifa eder
    ertugrul saglam ne yapsın
    selametle
    yok be ağa...nerde o günler...bugün çıkmış diyoki 'kulübe 50 milyon dolar hibe ettim,gerekirse bi 50 daha veririm ama istifa etmem,bu koltuktan kalkmam' diyor...bu zihniyetin beşiktaşı götüreceği yer bellidir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gül gibi ali gültekini yediler kaprisleri ve magazin gündemini möeşgul eden sinan engini getirdiler
    nasıl iş anlamadım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri