(A) Milli Futbol Takýmý'nýn Norveç ve Bosna-Hersek ile yapacaðý 2008 Avrupa Þampiyonasý Eleme Grubu maçlarýnýn aday kadrosunda yer alan Fenerbahçeli Semih Þentürk ve Gökhan Gönül'de ilk kez (A) Milli Takým'a çaðrýlmanýn sevinci yaþanýyor.
Kulübün resmi internet sitesine açýklamalarda bulunan Semih, her Türk futbolcusunun kalbinde, milli takýmda yer almanýn yattýðýný belirterek, ''Milli Takýma seçildiðim için çok mutluyum. Uzun süreden beri bunu düþlüyordum'' dedi.
Semih, Norveç ve Bosna-Hersek maçlarýnda forma giymek istediðini ifade ederek, ''Milli forma ile sahaya çýkmayý ve önümüzdeki önemli maçlarda görevimi yapmayý istiyorum'' diye konuþtu.
Son dönemde gösterdiði performansla herkesin dikkatini çeken Gökhan ise milli takýma seçilmek için çok çalýþtýklarýný dile getirerek, þunlarý söyledi:
''Milli formayý taþýmak onur veren bir duygu. Hocamýz forma verirse sahada elimizden gelen her þeyi yapacaðýz. Hayallerim gerçek oldu. Önümüzdeki kritik maçlarda milli takýmýmýzda önemli vazifeler yapmak istiyorum.''
Bu arada, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, Kayserispor ile yarýn deplasmanda yapacaklarý lig maçý için bugün Sabiha Gökçen Havalimaný'ndan özel bir uçakla Kayseri'ye gitti. Kafilede kulüp baþkaný Aziz Yýldýrým ve yöneticiler de yer aldý.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri