bizim burdaki şebeke sularının iyi olduğu için sorun yok kullanmıyoruz![]()
Evet
Hayır
bizim burdaki şebeke sularının iyi olduğu için sorun yok kullanmıyoruz![]()
bildiğim ve güvediğim marka kullanıyorum
bende bi ara hazır su kullanıyordum fakat para yetmez oldu ona şimdi çeşme suyu kullanıyorum
biz antalyada normal su kullanıyoruz .biraz kireçli ama. kalsiyuma vucudunda ihtiyacı var.bu benim şahsi kanaatim saygılarımla.
Dostum kireçli su kullanımı böbreklerde taş oluşumuna neden olduğu bilinen bir gerçek Ayrıca vucudun kalsiyuma ihtiyacı var ama bunu sudan karşılamak oldukça zahmetlibunu şöyle açıkayabilirim bir bardak süt içindeki kalsiyum miktarı = 120 bardak su daki kalsiyum miktarı anlamına gelir
![]()
SSK Okmeydanı Hastanesi, 5. Dahiliye Klinik Şefi İç Hastalıkları Uzmanı Prof. DDr. Ziya Mocan, fazla içilen maden sularının ve kalsiyum içeren sert suların böbreklerde taş yapabildiğine dikkat çekiyor. Musluk sularının kaynatılarak kullanılması aşamasında ise, depodan gelen suların kaynatıldığında bile hasta edebileceğini vurguluyor
konya'da her mahallede tatlı su çeşmesi var.
Aslında su konusu çok hassas zamanımız şartlarında doğada bulunan suların temiz olduğunu söylememiz çok zor kirlilik oranı artan özellikle sanayileşmenin ve fabrikaların atıklarına maruz kalan doğamızdaki suların kirliliği hat safada. Bu nedenle eğer bir işleme tabi tutulmazzsa sular her an tehlikeli bir madde konumunda olacaktır.
biz mecburuz
hazır su kullanmaya
Bulanık
ilçesinde sular beter
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri