İçimi iyi olan sularda sertlik derecesi düşük ve içindeki ca+mg maddelerinin az yada hiç olmamasındandır. Bu tarz suların özelliği asla doyma hissi vermez ve boğaz yolunda herhangi bir tat bırakmaz.
Evet
Hayır
İçimi iyi olan sularda sertlik derecesi düşük ve içindeki ca+mg maddelerinin az yada hiç olmamasındandır. Bu tarz suların özelliği asla doyma hissi vermez ve boğaz yolunda herhangi bir tat bırakmaz.
Hiç Gerek Duymuyorum Oda Allahın Suyu Ama Belediye Suyunun Nesi Var ;)
bende hazır su kullanıyorum içtikçe içesim geliyoama normal suyu zorla içebiliyorum
evet kullanıyorum ve kullanmayanlarada tavsiye ediyorum
günde beş litre su içiyorum bunun muhtemel üç en az iki litresi hazır su geriye kalan normal çeşme suyu şu ana kadar şikayetçi olmadım ama dediklerinizi okudum 5 litreyide hazır su olarak kullansam iyi olucak galiba iyi anket bulmuşsunuz sağolun bilgiler için devamını bekliyorum
evet Ankara'nın suları malum 5-6 aydır bende kullanıyorum erikli su
türkmensu kütahya
ben adanada yaşıyorum hazır su kullanmıyorum
her türlü su ihtiyacımızı musluktan karşılıyoruz,çok şükür içme suyumuz temiz ve sağlıklı
ve adanaya içme suları için büyük bir tesisler yapıldı
ben teknik servis elemanı oldugum için bu su arıtma işindede çalıştım 1 sene kadar.kesinlikle çeşme suyu önermem.bilhasa çocuklar açısından.biz reverse osomis sistem kullanıyoz.çok saglıklı ve güvenli.bakımları da zamanında yaptırmak gerekiyor tabiiki.çeşme suyu içemiyoruz şu an ben ve ailem.aslında çok önemli bi konu.bu konuyu ele aldıkları için site yönetimine teşekkürler.
Valla arkadaşlar, okulda damacana suyu içiyoruz, evde çeşme suyu içiyorum. Ama ikisi arasında pek bir fark göremiyorum. Ya bizim buranın suları temiz, ya da damacana suları çeşmeden doldurulup satılıyor.Bilemiyorum. buteful arkadaşın görüşlerinede katılıyorum.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri