REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hazır Su Kullanıyormusunuz?

Katılımcı sayısı
874. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

558 63.84%
  • Hayır

316 36.16%
Sayfa 1/13 1234567891011 ... SonSon
121 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hazır Su Kullanıyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Hazır Su Kullanıyormusunuz?

Gundem dışı ama saglık acısından önemli bir soru olan içme suyu hakkında anket acayım dedim. Göruyorum ki herkes heryerde hazır su kullanmaya başladı bizde başladık.Nedenleri ile bunu ankette tartışalım arkadaşlar tavsiye ve fikirlerinizi bekliyoruz

Anketimiz 7 gun sürecektir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence güzel anket bulmuşsun sağlık açısında eskiden normal su içiyorduk artık hazır su kullanıyoruz ama firmalara dikkat edin bazıları arıtılmış su bazıları ise çeşme suyuna devam ediyorlar dediğim gibi firmalara çok dikkat edin saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kullanıyorum.ph değerleri 7 ile 8 arası olan su iyidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet kullanıyorum.ph değerleri 7 ile 8 arası olan su iyidir
    Bunu degerlendirecem ben genelde bim markette satılan ozkaynak su alıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7- 8.5 değeri arasıymış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    7- 8.5 değeri arasıymış.
    Teşekkurler su bayisimisin usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkurler su bayisimisin usta
    aydından çıkan suları bilirm bazılarını.su değerleriyle ilgili bilgileride geçen haftalar içimnde nette sörf yaparken okumuştum.aklımda kalmış.su cu falan değilim usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6 sınıfa giden bir oğlum var onun için devamlı bende özkaynak su alıyordum 2006 yılında oğlumda bağırsak problemleri baş göstermeye başladı mide kasılmaları isal vs vs .gibi biz farklı şeylere yorduk açıkcası ben pek fazla su içmem yani hiçte aklıma gelmemişti bu olayın sudan olduğu sonra çocuk baba bu suyun tadı bayağıdır bir garp şişeyi her açtığımda bir koku geliyor içince tadı acımsı daha önce böyle değildi diyince bende jeton düştü ve hıfzısıhaya bir şişe su götürdüm...sonuç ne derseniz artık pınar su alıyorum ve inanın bana su içiyorum he tek hendikapı diğerlerine göre biraz pahalı olması.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gecenler su ısıtıcısına kaynması üzerine su koydum inanın su bildigimiz su degil sanki içine kireç konmuş gibi hiç mi bu analiz edilmiyor anlamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gecenler su ısıtıcısına kaynması üzerine su koydum inanın su bildigimiz su degil sanki içine kireç konmuş gibi hiç mi bu analiz edilmiyor anlamıyorum
    geçen yıl yağışlarında zayıf olması nedeniyle doğal kaynak sularında da ciddi sıkıntılar oldu...bazı paragöz sahtekarlarda gitti kuyu suyu çekti,millete kaynak suyu diye sattı..denetimmi???? ..Allah iyliğini vermesin usta....sen galiba ülkeleri karıştırdın..burası türkiye...bu işin denetimi belediyeye bağlı kurumlar....çorbayı alanın gözü kapanır görmez olur...ondan sonra satılan şişe sularından millet hastalanmış,zehirlenmiş kimin umrunda???

Sayfa 1/13 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri