damacana ve hazır sular nerelerde hazırlanıyor bilen varmı acaba fabrikalarda 1 gün göstermelik temiz 364 gün karanlık? kullanılmış damacana ların nasıl yıkandıgını bilen varmı acaba arkadaşlar en iyisi hazır veya çeşme suyu kaynatıp içmek bence![]()
Evet
Hayır
damacana ve hazır sular nerelerde hazırlanıyor bilen varmı acaba fabrikalarda 1 gün göstermelik temiz 364 gün karanlık? kullanılmış damacana ların nasıl yıkandıgını bilen varmı acaba arkadaşlar en iyisi hazır veya çeşme suyu kaynatıp içmek bence![]()
Bende yıllardır kaynağı izmit te olan çene suyunu kullanıyorum ve memnunum
bende hazır su kullanıyorum çeşme suyu içilmiyor izmirde.
evet sular antalyada'da çok kireçli.Bu yüzden yayladan kaynak suyu getirip ailece onu içiyoruz.ayrıca sularda amip'te çıkıyor.benim çocuk bu yüzden hasta olmuştu.
evet kullanıyorum fakat her hazır suyu almamak gerekiyor .iş yerinede alıyoruz bir firma su getirmişti su içerisindeki kireç miktarı o kadarfazla ki içmek mümkün olmadı.bu yüzden alırken dikkatli olmak gerekiyor.
ewet kullanıyorum
1,300 ytl ye arıtıcı aldık. damacanadan daha güzel. maddi imkanı olana tavsiye ederim...
Arasira Su şebekesinde Calişma Veya Doğalgaz Kazimlarindan Dolayi Hazir Su Kullaniyoruz
güzel anket arkadaşlar tebrikler
niye içmeyeyim çeşme suyunu kafama bile takmam arıtma cihazından süzünde için gerekirse. Yok ben illakişde tatlı su içeceğim diyorsanızda 2 şeye dikkat edin
1. Fr sertlik derecesi ne kadar küçükse o kadar tatlı bir sudur.
2. uzerinde sofra suyu deil memba suyu yazmalı bu ancak verdiğiniz paraya değer. Örneğin Aqua Nestle turkuaz gibi sular memba suyu değil sofra suyudur.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri