Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bizim burada 4 ytl eve teslim
Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
büyük şehirlerde 19 lt lik damacanalar kaç ytl ki??:49:
Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yaw arkadaşlar bilmiyorum bişeye dikkat ettikmi...anadoludaki küçük yerleşim yerlerinin dışında bir çoğumuz içmek için şişe suyu kullanmak zorunda kalıyoruz...ve muslıktan akan sağlığa aykırı iğrenç suyada özellikle büyük şehirlerde fahiş paralar ödemek zorunda kalıyoruz....bana göre bunuda tartışmalıyız,tıpkı telekom ve gsm şirketlerinin fahiş fiyatları gibi....bilmem katılırmısınız???
üstadlar damacana suların fiyatlarının fahiş olup olmaması iceberg'in görünen yüzü yada daha açık konuşayım,belediyelerin sorumsuzluğunun basit bi sonucu...musluklardan çamur gibi ,içinde her türlü pisliğin olduğu suyun akması,belediyelerin bu işe bi çözüm bulmamaları ve üstüne üstlük bu rezalet sular için her ay gidip su parası ödemek zorunda kalmamız esas mesele...acaba birileri damacana sulardan rant yiyebilmek içinmi musluklardan akan iğrenç sulara göz yumuyor???belediye benim evime içilebilir düzeyde su sağlamakla yükümlümü değilmi???