AMASYANIN akdagından gelen şebeke suyunu içiyorum ayrıca akdag şişe suyuda var tavsiye ederim
Evet
Hayır
AMASYANIN akdagından gelen şebeke suyunu içiyorum ayrıca akdag şişe suyuda var tavsiye ederim
32 yıldır erciyesdağının buzlu berrak suyunu içiyorum normalçeşme suyu birçok hazırsuya 10 basar inanın...
içme suyunu bornova belediyesinin su satış şubesinden karşılıyorum
evet kullanıyorum ve tavsiye ederim özellikle kurak geçen bölgelerde barajlardaki su seviyesi düşünce gelen suyun kaliteside düşüyor.en azından içme suyunu hazır sudan kullanmak gerekir diye düşünüyorum.
bizde kasabada hemde dünyanın en az su sıkıntısı çeken bir ilçede yaşamama rağmen belediye yüzünden adam gibi su içemiyoruz bazen alıyoruz hazır suyu
Hazır su alacağınıza su arıtma cihazı alın bu işi kökten halledin arkadaşlar.Size tavsiyem bu.Bu sular nereden geldiği bile belli değil.
adananın çatalan suyu yeterde artar bile yazın buz gibi kışın ılık ama bazı kurnazlar bizim adananın suyunu damacana doldurup satıyorlar dürüstlere laf yok
ben konuyu işaretlemiştim ama görüşlerimi yanılmıyorsam getirmemiştim dile bizim buraların suyu hazır sdan daha kaliteli o yüzden şanslıyız vede kulanmıyoruz
ilimize(80) pazar günü suyun anakaynağından (Pınarlardan)yeni suyumuz bağlandı yaklaşık 1900 rakımdan geliyor vesselam nefis bir su
hazır su iyide aldığınız firmaya dikkat etmek lazım..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri