Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Limewire kullananlar DİKKAT!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Limewire kullananlar DİKKAT!!!!!

Biliyosunuz ki limewire bir paylaşım programıdır. Videodan mp3 e hatta programdan tut dokumanlara kadar herşeyi bulabileceğiniz bir program... Sadede gelelim..Bilgisayarında limewire olanlar. MSN yazışmalarınız hatt ve hatta özel bazı şeylerinizde kötü niyetli kişilerin eline geçe bilir.gerekli tedbirleri almanızı öneririm. Bu programla msn arkadaşlarıda edinebilirsiniz nasılmı Eğer msn adreslerini bulmak istiyorsanız *.ctt diye aratmanızı tavsiye ediyorum. Eğer msn konuşmalarını bulmak istiyorsanız @hotmail, @msn, @passaport gibi kelimeleri yazın hatta ve hatta bu sayede karşı tarafın msn alınan dosyalarına bile ulaşabiliyorsunuz... Benden tüm foruma sondakika haberi olarak uyarı
    Konu gacvokem tarafından (11-11-2007 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet o yüzden hiç sevmiyor ve kullanmıyorum bu tarz paylaşım programlarını pc ye virüs çekmek için bulunmaz kaftan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet o yüzden hiç sevmiyor ve kullanmıyorum bu tarz paylaşım programlarını pc ye virüs çekmek için bulunmaz kaftan

Aynen katılıyorum kardeşim onun yerine ARES öneriyorum.

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler saolasın paylaşım için

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede bu konuda en iyisi ares.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben emule ciyim .bazi dosyalar uzun suruor ama,arttigimda her istedigimi buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lımewıre tam bır vırus deposu ben bılgısayarımdan sıldım bu programı cok zararlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar.bilmiyerek kurmuştum ama anında hemen sildim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım programlarının alayı böyle....internet zaten pislik bi ortam oldu...her yer virüs ve spy kaynıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet virüs cok ama aresi bir türlü kulanamadım mecburen kulanıyoruz ustalar yaww

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri