REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sabri: Galatasaray benim için Artık bitti...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Sabri: Galatasaray benim için Artık bitti...

Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen'i terkeden ve takım otobüsüne binmeyen Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

Kadir Çetinçalı'nın haberi

Sezona teknik direktör Feldkamp ile birlikte parlak başlangıç yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yüzünden son maçlarda düşüşe geçen Galatasaray'da, Helsingborgs maçı sonrasında Sabri'nin isyanı sarı kırmızılı kulüpte yeni bir gerginliğe neden oldu. Helsingborgs maçının 41. dakikasında teknik direktör Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulübeye gelmeden saha içinden el kol hareketleri ile tünele yürümesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri'nin isyanı bununla bitmedi. Maçtan sonra sinirle Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, takım otobüsüne binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmedi. Üzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, "Galatasaray benim için bitti" diyerek söylene söylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti.

Hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sabri: GS benim için bitti demedim

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Helsingborg karşılaşmasında oyundan alınmasının ardından stattan ayrılırken, ''Galatasaray benim için bitti'' şeklinde bir ifade kullanmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Sabri, ''Benim için Galatasaray bitti'' başlığı altında yayınlanan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Ben 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Haberlerde, stadı izinsiz terk ettiğimin iddia edilmesine de anlam verememekteyim. Maç sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi, stadı ailem ile beraber terk ettim. 'Benim için Galatasaray bitti' ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gerçek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim.''
    (aa)
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki basınımızın yaptığı bir çok haber asılsız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

spor sayfaları doğru haberlerle dolduramıyor bazı gazeteler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gitsin kayıp olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demekki basınımızın yaptığı bir çok haber asılsız
    %50 si kendi düşünce tarzına göre ve bozmak istediklerini bozmak bazanda istedikleri bir şeyi elde etmek için yaptıkları yayınlardır. Bu haberde gs yı karıştırmak içindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla sabri eskisi kadar performanslı oynayamıyor..o zaman ne amaçla ve neyine güvenerek dayılık yapıyor onu anlamadım...o g.saraydan ayrılmaz ama onun şu anki yaklaşımı 'ya kalli ya ben' diyerek yönetime dayılık yapıyor...g.saray çok sabri bulur da sabri bi daha g.saray bulamaz...çünkü türkiyede bu işin raconu şudur..üç büyüklerden ayrılıp diğer kulüplere giden futbolcular kesinlikle bi daha yükselemiyorlar ve hep mutsuz oluyorlar..çünkü bu işin vitrini üç büyükler...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar basına bakarak yorum yapmayın bence
    bana kalırsa en dogru net bilgileri pazar akşamı trt de izleriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son maçta sabriyi oyundan aldı ardayı soktu sag taraf hareket kazandırdı
    sabri uzun bir sakatlık geçirdi onunda etkisi olabilir ama ben sabriyi her zaman için galatasarayda görmek isteyen bir taraftaraIM

selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fotosporun haberine göre sabri fenere diyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri