Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: GoldMaster 4000-9000 Serisi POLSAT OK-11.11.2007

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehirali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izleniyormu bu progaramla****vivevler
    wievler kapandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster firmasından D+ ve Polsat auto olan yazılım bekliyoruz, böyle günü kurtarmaya yönelik yazılım değil. Bunu yüklesen ne olcak sanki 2 gün sonra *** değiştiğinde ne olcak. Lütfen böyle komik olmayın. İşi biraz ciddiye alın lütfen. Diğer marka cihazlar bunu yapıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Goldmaster firmasından D+ ve Polsat auto olan yazılım bekliyoruz, böyle günü kurtarmaya yönelik yazılım değil. Bunu yüklesen ne olcak sanki 2 gün sonra *** değiştiğinde ne olcak. Lütfen böyle komik olmayın. İşi biraz ciddiye alın lütfen. Diğer marka cihazlar bunu yapıyor.
    Ben size yardımcı olmak adına verdim bu softcam veya kanal listesini ne derseniz deyin goldmaster firması gelipte burada bunu vermez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben size yardımcı olmak adına verdim bu softcam veya kanal listesini ne derseniz deyin goldmaster firması gelipte burada bunu vermez
    teşekkürler kosovalı
    Yanlız benim cihaza olmadı hatırlatıyım..ya 01-veya03 verdi hataların karşılıklarını biliyorum..
    Ve birde şu goldmaster forum yerini vermişsiniz ya ben hiç beyenmedim bizim sitede işi yok bence..Siteye bir giriyorsun bir giremiyrsun.Bir herşeyi yapıyorsun bir bilgilerinizin güncellenmesi lazım diyor giriyorsun hiç bir şey olmayan bir sayfa bilginize ve alakanıza...:46:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğinize teşekkürler arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar çalışmalrınızdan dolayı teşekürler ancak uzantısı tft olan dosya varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat kanaları bu yazılımla izleniyormu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu eski oldugu için kapanmıştır arkadaşlar..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri