REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011
108 sonuçtan 101 ile 108 arası

Konu: Norveç: 1 Türkiye:2 tarihi zafer için Yorumlarınız

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ve söz Gökhan Gönül'de
    İbrahim Kaş'ın sakaklanmasının ardından oyuna giren ve çok iyi bir maç çıkaran Gökhan Gönül, karşılaşmanın ardından Fatih Hocamı mutlu ettiysem gurur duyarım dedi.

Gönül sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kadroda yer alan herkes iyi futbolcular. ibrahim'in sakatlanması şanssız bir andı, Fatih Hocam bu dakikada beni görevlendirdi, bana inandığını ve elinden gelen herşeyi yap dedi. Ben de Fatih Hocamızı bir bakımı mutlu ettiysem gurur duyarım" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizleri tebrik ediyorum kahramanlarım hepinizi öpüyorum bu arada karikatürün acısını çıkarttık norveçten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizleri tebrik ediyorum kahramanlarım hepinizi öpüyorum bu arada karikatürün acısını çıkarttık norveçten
    norveçle ilgili bi karikatür sıkıntısımı vardı???açıkçası bilmiyorum...havaalanında bizim futbolculara kötü muamele yaptılar onu biliyoruz...milletimize ve islam dinine hakaret yağdıran karikatürler danimarkadan çıkmıştı...farklı bir bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl oldu hala anlamadım ama nihat faktörü süper oldu paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel oldu yaa özlediğimiz galibiyete kavustuk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maçı izleyemedim ama sonuç güzel artık özetlerine bakıcaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar fazla heyecanlanmayalım. Önümüzde daha zor bir maç var. Bir zamanlar çok küsümsediğimiz hırvatistan perişan etmişti bizi milli takımı. Onları yendikten sonra sokaklara dökülmenin zamanıdır. Yinede milli takımımızı bu başarısından dolayı kutluyorum.
    Saygılar.

Sayfa 11/11 İlkİlk ... 234567891011

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri