REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Nokia telefon fiat araştırması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nokia telefon fiat araştırması

Arkadaşlar, bugün nokia N72 cep telefonu aldım. Ama fiatlar öyle değişikki. KVK nın bir şubesine uğradım 12 taksit 800 YTL , Teknosaya uğradım 12 taksit 775 YTL, vatan bilgisayara gittim 11 taksit 688 YTL ve buradan aldım. Dolayısıyla telefon alacak arkadaşlar çok iyi fiat araştırması yapsınlar. Ve hediye olarakta 512 MB hafıza kartı verdiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet çok doğru özellikle internet kullanıcısı birinin mal alırken araştırma yapması daha kolay bazı siteler var en ucuz fiyatlı malları anında buluyorlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. var mesela aradığın herşeyi en ucuzundan başlıyarak sıralıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende 1 hafta önce aldım 500 ytl 6 taksit ama aradan 1 yıl geçmiş imdi normal artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı long_life Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla bende 1 hafta önce aldım 500 ytl 6 taksit ama aradan 1 yıl geçmiş imdi normal artık
    nerdeyse 1 senelik konu.nerden buldunuz bu kadar eski bir konuyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uzuldüm şok oldum!!!!!!!!!

:49: arkadaşım ben yaklaşık üç-dört aydır nokia N72 telefonu takip ediyorum.10/12/2006 tarihinde almaya karar verdim.üstelik senin dediğin o fiyatın çok çok altında üstelik 12 taksit keşke daha fazla araştırma yapsaydın demekten kendimi alamadım,kusura bakma üzüldüm eğer gerçekten o fiyata aldıysan.hepsi burda alış veriş sitesinden ben bu nokia N72 telefonu 395 ytl üstelik 12 ay vadeli aldım.senin adına gerçekten üzüldüm.bir malı almadan keşke biraz daha araştırma yapsaydınız keşke ama almışsın güle güle kullan ama güzel bir seçim yapmışsın hayırlı olsun.
    Konu yk_10 tarafından (20-12-2007 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerden aldınız o fıyata
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerbahcenın 100 yıl telefonlarını onerıyorum super..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri