REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bütün polsat kanalları açılmasına rağmen maalesef cartoon network,disney c. açılmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn bütün polsat kanalları açılmasına rağmen maalesef cartoon network,disney c. açılmıyor

selam iyi akşamlar.next 2000 cis super plus usb li uydu alıcısı kullanıyorum.receiverımda 21.10.2007 yazılımı yüklü.bütün polsat kanalları açılmasına rağmen;

10949 V 27500 Otomatik frekansındaki:

1.) CN/TCM CEE
    2.) Disney Channel
    3.) Cartoon Network
    4.) Turner Classic

11075 V 27500 Otomatik frekansındaki:

1.) VH1 Polska
    2.) MTV Polska

kanallar açılmıyor.daha önce makinemde 3-07-2007 yazılımı yüklü iken yukarda saydığım kanallar güncel polsat keyleri ile açılıyordu.Fakat şimdi 21-10-2007 yazılımını attıktan sonra bu kanallar güncel polsat keyleri ile açılmamaya başladı.şimdi tekrar 3-07-2007 yazılımına dönmek istemiyorum.çünkü 3-07-2007 yazılımında bir kanalı izlerken,aynı zamanda kayıt özelliği yok.21-10-2007 yazılımını bir kanalı izlerken,aynı zamanda kayıt yapmak için receiverıma atmıştım.Acaba ne yapabilirim? Yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncel softcamı receiverıma attım ve sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum:

Sonuç:

1.) 10949 V 27500 Otomatik frekansındaki:

CN/TCM CEE, Cartoon Network ve Turner Classic açıldı.

Fakat maalesef Disney Channel açılmadı

Disney channel üzerindeyken kumandadan yeşil tuşa basıp, ''Mevcut CAS ***'' e bastığım zaman ekranda şöyle bir yazıyor:

Seca 0X000065 0X0d D3D1A34D52E98BBA

2.) 11075 V 27500 Otomatik frekansındaki:

VH1 Polska ve MTV Polska kanalları maalesef açılmadı

VH1 Polska ve MTV Polska kanalları üzerindeyken kumandadan yeşil tuşa basıp, ''Mevcut CAS ***'' e bastığım zaman ekranda şöyle bir yazıyor:

Not:şu anda receiverımda 21.10.2007 yazılımı yüklü.
    Konu aloska1905 tarafından (13-11-2007 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bendede aynı cihaz var disney kanal acılıyor en son softcamı atınız bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bendede aynı cihaz var disney kanal acılıyor en son softcamı atınız bence

hocam acaba sizdeki disney channel i açan softcamı acaba buraya yüklemeniz veya bir link adresi vermeniz mümkün mü acaba hocam?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam acaba sizdeki disney channel i açan softcamı acaba buraya yüklemeniz veya bir link adresi vermeniz mümkün mü acaba hocam?
    Bugunki softcamı verdim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Not ayrıca com port ayarları varya (card sharing için olan)cihazda o kapalı olsun polsatlardayken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bugunki softcamı verdim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Not ayrıca com port ayarları varya (card sharing için olan)cihazda o kapalı olsun polsatlardayken

Hocam link için teşekkür ederim.sağolun.dediğiniz linkden şimdi softcamı yükledi.fakat maalesef değişen bir şey olmadı hocam.

1.) 10949 V 27500 Otomatik frekansındaki:

Disney Channel açılmadı.

Disney channel üzerindeyken kumandadan yeşil tuşa basıp, ''Mevcut CAS ***'' e bastığım zaman ekranda şöyle bir yazıyor:

2.) 11075 V 27500 Otomatik frekansındaki:

VH1 Polska ve MTV Polska kanalları maalesef açılmadı

VH1 Polska ve MTV Polska kanalları üzerindeyken kumandadan yeşil tuşa basıp, ''Mevcut CAS ***'' e bastığım zaman ekranda şöyle bir yazıyor:

Not:

a.) Şu anda hocam receiverımna 21.10.2007 pvr yazılımı yüklü
    b.) COM Port kapalı hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla entresan bir olay bende dediginiz kanallar acıyor. Siz yazılımı tekrar yukleyin yazılımdan sonra softcam atınız birde öyle deneyiniz bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla entresan bir olay bende dediginiz kanallar acıyor. Siz yazılımı tekrar yukleyin yazılımdan sonra softcam atınız birde öyle deneyiniz bence

peki hocam dediğiniz gibi yapıp,yazılımı tekrar yükleyeyim.yazılımı yükledikten sonra bir de üstüne softcamı atayayım.size sonucu burdan bildiririm hocam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aloska1905 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki hocam dediğiniz gibi yapıp,yazılımı tekrar yükleyeyim.yazılımı yükledikten sonra bir de üstüne softcamı atayayım.size sonucu burdan bildiririm hocam.
    Ok sorun oldugu zaman buradayız :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam aşağıdaki linkten next2000 cis super plus usb li uydu alıcıma güncel yazılım ile softcamı attım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Daha sonra yine sizin aşağıda verdiğiniz linkten güncel softcamı attım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Maalesef yine değişen bir şey olmadı hocam.Kanallar yine açılmadı

Daha önce bu bahsettiğim kanallar açılıyordu.şimdi ise açılmıyor.ben artık pes ediyorum hocam.çünkü kafayı yemek üzereyim. ilgi ve alakanız için çok ama çok teşekkür ederim.çok ama çok sağolun.bayağı uğraştınız.bana bayağı yardımcı olmaya çalıştınız.emeklerinize,yüreğinize sağlık hocam.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri