Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Kaon Classico Tps Auto Irdeto 2 No Av Fixed OK 13.11.2007‎

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu yazýlým fixed cw'yi destekliyormu.Diðer clasico desteklemiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çift mesaj gitmiþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

alaah aþkýna digi tv yi acan varmý acaba buazýlýmlarla digi tv caliþmýyo kocaman bir fosssss

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu yazýlýmlar sorunsuz çalýþýyor , diðer yazýlýmlarý bilmiyorum.. Hw lerde bi hata vardý ondandýr..
    yazýlýmý daha atmadým sorunlu demiyorum zaten ama dediðim sabah indirdiðimde hw lerine göre yazýlýmlar vardý.sonradan düzenlenmiþ ve iki yazýlým var biri c bordlarýn diðeri normal anladýðým kadarýyla bende diyorum ki;sabah indirdiðim 12.01.a5 yazýlýmý þuanki normal boardlý yazýlým aynýmý yani direk ben makinama atabilirmiyim..?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

digi tv maalesef açmýyor.eski yazýlýmlarýda denedim sonuç of kaon tabanlý cihazlarda maalesef açmýyor......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet arkadaþlar,muhalefet gibi olmasýn ama ben yükledim 12.01.A5 maalesef Digi tv.açýlmýyor.Diðerleri mükemmel çalýþýyor.Yine de kaon'u özlemiþim,deðiþtirmeyeceðim.Herkese selamlar.Snopy ellerine saðlýk.Teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar kaon h/v 12. 01.a5 yukleye bilirmiyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustafa özyurt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar kaon h/v 12. 01.a5 yukleye bilirmiyim
    evet yükleyebilirsin

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benim cihazda kaon calassico yazýlýmý var .yeni verilen yazýlýmý atarsam EUROSPORT larý izleyemiyorum.yine eskiyi atarsam geliyor.acaba bu yeni yazýlýmdan mý kaynaklanýyor.yeni yazýlýmda pol...t lar çalýþýyor .ama eurosportlar çalýþmýyor neden acaba.onun için yeniyi kullanamýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tþk..üstad...bugün gördüm yazýlýmý...3.1 v cihazlarý sonunda kurtardýnýz ya ellerinize saðlýk...

Sayfa 5/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri