Bu yazýlým fixed cw'yi destekliyormu.Diðer clasico desteklemiyor
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Bu yazýlým fixed cw'yi destekliyormu.Diðer clasico desteklemiyor
Çift mesaj gitmiþ.
alaah aþkýna digi tv yi acan varmý acaba buazýlýmlarla digi tv caliþmýyo kocaman bir fosssss
yazýlýmý daha atmadým sorunlu demiyorum zaten ama dediðim sabah indirdiðimde hw lerine göre yazýlýmlar vardý.sonradan düzenlenmiþ ve iki yazýlým var biri c bordlarýn diðeri normal anladýðým kadarýyla bende diyorum ki;sabah indirdiðim 12.01.a5 yazýlýmý þuanki normal boardlý yazýlým aynýmý yani direk ben makinama atabilirmiyim..?
digi tv maalesef açmýyor.eski yazýlýmlarýda denedim sonuç of kaon tabanlý cihazlarda maalesef açmýyor......
Evet arkadaþlar,muhalefet gibi olmasýn ama ben yükledim 12.01.A5 maalesef Digi tv.açýlmýyor.Diðerleri mükemmel çalýþýyor.Yine de kaon'u özlemiþim,deðiþtirmeyeceðim.Herkese selamlar.Snopy ellerine saðlýk.Teþekkürler.
arkadaþlar kaon h/v 12. 01.a5 yukleye bilirmiyim
arkadaþlar benim cihazda kaon calassico yazýlýmý var .yeni verilen yazýlýmý atarsam EUROSPORT larý izleyemiyorum.yine eskiyi atarsam geliyor.acaba bu yeni yazýlýmdan mý kaynaklanýyor.yeni yazýlýmda pol...t lar çalýþýyor .ama eurosportlar çalýþmýyor neden acaba.onun için yeniyi kullanamýyorum.
tþk..üstad...bugün gördüm yazýlýmý...3.1 v cihazlarý sonunda kurtardýnýz ya ellerinize saðlýk...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri