REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon
74 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Kaon Classico Tps Auto Irdeto 2 No Av Fixed OK 13.11.2007‎

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðol snopy usta emeðine saðlýk,ben bir þey soracaðým 12.01.a5 yazýlýmýný indirdim sabah gerçi daha atamadým ama,þimdi o yazýlýmlar kalkmýþ ve yerine normal ve c boardlý yazýlým koyulmuþ kafam karýþtý ben þimdi normal boardlý yazýlýmýmý direk atacaðým cihazýma.þimdiden teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu yazýlým 12.03.a5 için uygun mu acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SNOPY@ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    v3.1 bordlardaki no av hatasý düzeltilmiþtir
    emeðine saðlýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SG_1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    saðol snopy usta emeðine saðlýk,ben bir þey soracaðým 12.01.a5 yazýlýmýný indirdim sabah gerçi daha atamadým ama,þimdi o yazýlýmlar kalkmýþ ve yerine normal ve c boardlý yazýlým koyulmuþ kafam karýþtý ben þimdi normal boardlý yazýlýmýmý direk atacaðým cihazýma.þimdiden teþekkürler...
    yazýlýmlar ayný degiþiklik yoktur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SNOPY@ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yazýlýmlar ayný degiþiklik yoktur..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

snopy üstad ben birtürlü pw açamýyorum bu enson yazýlýmla neden acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SG_1907 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu yazýlýmlar sorunsuz çalýþýyor , diðer yazýlýmlarý bilmiyorum.. Hw lerde bi hata vardý ondandýr..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý seyfo12345 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým cihazýndaki gömülü modülü söktürüp cihazýný 12 01 A5'e çevirebilirsin.O zaman rahatlýkla yazýlýmlarý kullanabilirsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

v3.1 bordlardaki no av hatasý düzeltilmiþtir
    gerçekten 3,1 bordlardaki no/av sorunu düzeltilmiþ þu an 3,1 bordlu cihazýma yükledim ve sorusuz çalýþýyor

Sayfa 4/8 ÝlkÝlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri