Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 11000-20000-30000 Serisi (Sirius ok-DMC Paketi OK) Aralık 2006 yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı avci nurettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meraba ustalar yardım 11400 e elle polsat ***lerini giriyorum açmıyo 26 12 2006 yazılımı yükledim olmadı neyapabilirim tesekkürler
    Yazılım yukledikten sonra aux in tusuna basıp k.eyleri resetleyiniz.Sonra guncel k.eyleri giriniz..
    Bu sekil girecen ***leri
    GoldMaster 11000-20000-30000 Serisi
    Ident (710100)
    10:
    11:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu Yazılım Açmaz

Alıntı avci nurettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meraba ustalar yardım 11400 e elle polsat ***lerini giriyorum açmıyo 26 12 2006 yazılımı yükledim olmadı neyapabilirim tesekkürler
    Kardeşim bu yazılım POLSAT'ları açmaz. Zaten yazılımın yanında polsatları açmıyacağı yazıyordu ama gözünüzden kaçtı sanırım. Çünkü NAGRA 2 yi desteklemiyor. Sen 05.04.2006 tarihli yazılımı yüklemen gerekir. Ya da Aciko 4225, 5225 skyın 24.05.2006 tarihli yazılımını yüklemeniz gerekir. Bu yazılımları yükledikten sonra şifre bölümüne girip NAGRAVİSYON bölümündeki 7101= 10 ve 11. satırlara güncel şifreleri girmeniz gerekir. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (19-02-2008 Saat 04:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aciko 5225 sky yazılımı atın sorun falan kalmaz arkadaşım.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu linkdeki Açiko yazılımını yükleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılımı yükledim ama sorun devam ediyor,kafasına göre çözüyor veya çözmüyor.
    bence bu cihazlarda esas sorun üzerindeki modül galiba,bana sanki o engelliyor gibi geldi.Bu yazılımlarda sirüs sorunlu görünüyor.yapmadığım kalmadı,takla atmadığım kaldı.kolay gelsin,saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamukkale Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu yazılımı yükledim ama sorun devam ediyor,kafasına göre çözüyor veya çözmüyor.
    bence bu cihazlarda esas sorun üzerindeki modül galiba,bana sanki o engelliyor gibi geldi.Bu yazılımlarda sirüs sorunlu görünüyor.yapmadığım kalmadı,takla atmadığım kaldı.kolay gelsin,saygılar.
    Şöyle yapalım ilk önce original bir yazılım atalaım sonra boot dosyası sonra aciko 5225 sonra tekrar boot ve ***lerir esetleyin aynı cihazdan bir sürü kişide var olsa onlarda olurdu benim çözümüm bu şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GM 30400SKY CİHAZ için acıko yazılımı olmuyor değilmi arkadaşlar
    varmıdır bilen selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GM 30400sky için sirusu sorunsuz açan bir formülü olan bilen varmıdır arkadaşlar
    sattım cihazı sirusu açmasa iade edecek müşteri malumunuz aciko yazılımıda olmuyor
    bu 30400sky cihaza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yok Gibi

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GM 30400sky için sirusu sorunsuz açan bir formülü olan bilen varmıdır arkadaşlar
    sattım cihazı sirusu açmasa iade edecek müşteri malumunuz aciko yazılımıda olmuyor
    bu 30400sky cihaza
    Fenerli kardeşim, Sirius uydusu sorunsuz açan Aciko 5225 Skyın Temmuz 2006 yazılımı olmuyorsa sanırım başka yazılım yok gibi. Aralık 2006 yazılımıda ise donmalar olduğunu belirtmişlerdi üyelerimiz. Atabileceğin yazılım gene kendi yazılımı sanırım. Acaba Acikonun üst modellerinin yazılımı olmuyor mu? Belki bizim 11400 lerden farklıdır 30400 sky. Bilemiyorum.:49:
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (27-02-2008 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fenerli kardeşim, Sirius uydusu sorunsuz açan Aciko 5225 Skyın Temmuz 2006 yazılımı olmuyorsa sanırım başka yazılım yok gibi. Aralık 2006 yazılımıda ise donmalar olduğunu belirtmişlerdi üyelerimiz. Atabileceğin yazılım gene kendi yazılımı sanırım. Acaba Acikonun üst modellerinin yazılımı olmuyor mu? Belki bizim 11400 lerden farklıdır 30400 sky. Bilemiyorum.:49:
    Saygılar.
    TEŞEKKÜR emmi elimde birtane kalmıştı yarı fiyatına verdim kurtuldum
    ondanda sky30400 ü 100ytl ye verdim rahatladım selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şimdiden Kolay Gelsin

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TEŞEKKÜR emmi elimde birtane kalmıştı yarı fiyatına verdim kurtuldum
    ondanda sky30400 ü 100ytl ye verdim rahatladım selamlar
    Fenerli kardeşim, sen sattın kurtuldun ama alan vatandaşımıza şimdiden kolay gelsin demekten başka diyebileceğimiz birşey yok.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 6/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri