Teşekkur: 0
Kardeşim bu yazılım POLSAT'ları açmaz. Zaten yazılımın yanında polsatları açmıyacağı yazıyordu ama gözünüzden kaçtı sanırım. Çünkü NAGRA 2 yi desteklemiyor. Sen 05.04.2006 tarihli yazılımı yüklemen gerekir. Ya da Aciko 4225, 5225 skyın 24.05.2006 tarihli yazılımını yüklemeniz gerekir. Bu yazılımları yükledikten sonra şifre bölümüne girip NAGRAVİSYON bölümündeki 7101= 10 ve 11. satırlara güncel şifreleri girmeniz gerekir. Bilgilerinize.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (19-02-2008 Saat 04:48 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar bu yazılımı yükledim ama sorun devam ediyor,kafasına göre çözüyor veya çözmüyor.
bence bu cihazlarda esas sorun üzerindeki modül galiba,bana sanki o engelliyor gibi geldi.Bu yazılımlarda sirüs sorunlu görünüyor.yapmadığım kalmadı,takla atmadığım kaldı.kolay gelsin,saygılar.
Şöyle yapalım ilk önce original bir yazılım atalaım sonra boot dosyası sonra aciko 5225 sonra tekrar boot ve ***lerir esetleyin aynı cihazdan bir sürü kişide var olsa onlarda olurdu benim çözümüm bu şekilde
GM 30400SKY CİHAZ için acıko yazılımı olmuyor değilmi arkadaşlar
varmıdır bilen selamlar
GM 30400sky için sirusu sorunsuz açan bir formülü olan bilen varmıdır arkadaşlar
sattım cihazı sirusu açmasa iade edecek müşteri malumunuz aciko yazılımıda olmuyor
bu 30400sky cihaza![]()
Fenerli kardeşim, Sirius uydusu sorunsuz açan Aciko 5225 Skyın Temmuz 2006 yazılımı olmuyorsa sanırım başka yazılım yok gibi. Aralık 2006 yazılımıda ise donmalar olduğunu belirtmişlerdi üyelerimiz. Atabileceğin yazılım gene kendi yazılımı sanırım. Acaba Acikonun üst modellerinin yazılımı olmuyor mu? Belki bizim 11400 lerden farklıdır 30400 sky. Bilemiyorum.:49:
Saygılar.
Konu emmi tarafından (27-02-2008 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri