REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Serkan Yılmaz a teşekkür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Serkan Yılmaz a teşekkür

Eğitici, öğretici, insanı yeni şeyler bulmaya yönlendiren, hoş vakit geçirmesini sağlayan Photoshop, 3D, grafik ve animasyon yardımlaşma topiğini açtığı için Adminimize teşekkür ederiz. Ama gönül istiyorki bu bölümle forum arkadaşlarımız daha çok ilgilensin, bilgilerini paylaşsın, yardım isteyen arkadaşlarımız yardım konularını yazsınlar. Tahmin ediyorum ki forumdaki arkadaşlarımızın bir çoğu bu programlara yabancı. Onlara yardımcı olacak programlar için, isterlerse topiğe bakan modlar yardımcı olurlar. O programları öğrenmeleri için birçok ders linkleri mevcuttur. Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

site yonetimine bende teşekkur ederim ailemizle rahat bir ortamda forumda yararlı bilgiler ediniyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eğitici, öğretici, insanı yeni şeyler bulmaya yönlendiren, hoş vakit geçirmesini sağlayan Photoshop, 3D, grafik ve animasyon yardımlaşma topiğini açtığı için Adminimize teşekkür ederiz. Ama gönül istiyorki bu bölümle forum arkadaşlarımız daha çok ilgilensin, bilgilerini paylaşsın, yardım isteyen arkadaşlarımız yardım konularını yazsınlar. Tahmin ediyorum ki forumdaki arkadaşlarımızın bir çoğu bu programlara yabancı. Onlara yardımcı olacak programlar için, isterlerse topiğe bakan modlar yardımcı olurlar. O programları öğrenmeleri için birçok ders linkleri mevcuttur. Selamlar.
    Sözleriniz için teşekkur ederim elimizden ne geliyorsa her konuda destek için varız:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende teşekkür ederim
    kadim bir dost

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri