REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni Server Sunucusu yarın aktif olacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Yeni Server Sunucusu yarın aktif olacaktır

Gecen geçmeyi denedigimiz server sunucusundaki sorun nedeniyle eski sunucuya geri dönüş yapılmıştı yarın aksilik olmazsa yeni server sunucusuna geçilecektir.Yaşanan kesintilerden ötürü özür dileriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler usta...inşallah bu sefer problemsiz olurda geçiş, şu kesinti problemlerinden kurtuluruz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet inşallah sorun yaşanmadan geçiş sağlanır şimdiden kolay gelsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah hayırlısı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş bende diyorum niye sorunlar yaşıyorum.yarın sorunsuz geçiş yapılırda bizler rahatlıkla seyredebilirz.hayırlı olsun.emeğinize ellerinize sağlık iyi ki katılmışım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gecen geçmeyi denedigimiz server sunucusundaki sorun nedeniyle eski sunucuya geri dönüş yapılmıştı yarın aksilik olmazsa yeni server sunucusuna geçilecektir.Yaşanan kesintilerden ötürü özür dileriz
    yeni serverde ne gibi artılar vede değişiklikler olacak malum eskisinden yenisine dönüş olacağı için biraz bilgilendirme lazım

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yamtarahmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaş bende diyorum niye sorunlar yaşıyorum.yarın sorunsuz geçiş yapılırda bizler rahatlıkla seyredebilirz.hayırlı olsun.emeğinize ellerinize sağlık iyi ki katılmışım.
    Kanalları izlediginiz server ile bu ayrıdır serverdaki kanallarda sorun yok siz ayarlarınızı kontrol ediniz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri