REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreambox hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox hakkında

arkadaslar sızden bı konu hakkında bılgı almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız sevınırım bende dm500 model bı dreambox cıhaz var ve bu cıhazın anamenusu ıngılızce ve almanca olarak tercıh yapılabılıyor ben bu cıhaza modeme baglamadan turkce menuye nasıl ayarlayabılırım yada bu turkce menuyu nasıl program olarak atabılırım yardımlarınızı beklıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mavi tuş addons gemini server çıkıcak ordandan locale seçeneginden türkçeyi yükleyip dil seçeneğinden türkçe yapacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte paylaşım bu
    teşekkürler bosporus
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bosborus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mavi tuş addons gemini server çıkıcak ordandan locale seçeneginden türkçeyi yükleyip dil seçeneğinden türkçe yapacaksın
    teşekkür ederim dostum.güzel açııklamışsın.yanlız bu işlemi yaparken cihazın internete bağlı olması gerekiyormu.açıklarsan memnun olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkür ederim dostum.güzel açııklamışsın.yanlız bu işlemi yaparken cihazın internete bağlı olması gerekiyormu.açıklarsan memnun olurum.

arkadaşım bu şekilde olması için nete bağlı olman gerekli ama onun yerine cihazında yüklü olan geminiye göre hazırlanmış özel backuplar var onlarda üzerine hem emu hem türkçe dil hemde kanal listesi yüklenmiş durumda bence bu şekilde daha iyi konulara bakarsan benim ve diğer arkadaşların verdiği dosylar mevcut.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternete bağlı olman gerekiyor arkadaşın orjinal genimi indiririsen kuramassınnn ilaa net olacakkk yada pc cihaza bağlanıp türkçe dil i netten bulup atacan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu şekilde olması için nete bağlı olman gerekli ama onun yerine cihazında yüklü olan geminiye göre hazırlanmış özel backuplar var onlarda üzerine hem emu hem türkçe dil hemde kanal listesi yüklenmiş durumda bence bu şekilde daha iyi konulara bakarsan benim ve diğer arkadaşların verdiği dosylar mevcut.
    açıklamaların için teşekkür ederim dostum.benim cihazım yeni cihazda yüklü hiçbirşey yok.sadece gemini olduğunu biliyorum.yukarıda bahsettiğin özel backup ları nereden temin edebilir ve yükleyebilirm.ayrıca bunları rs 232 kablosuyla yapabilirmiyim.yardımlarınız için teşekkür ederim.
    NOT:cihazımızda yüklü olan gemini versiyonunu nasıl öğrenebiliriz.benim cihazda radyo kısmına geçince resim üzerinde gemini projest yazısı yer alıyor.
    Konu anahtar_54 tarafından (29-12-2007 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes premire ayin 11 de kapanacak diyorlar eger kapanirsa ben komusdan duyudm ki dreambox dan devam bakabilecekmisis dogru bu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte paylaşım bu
    teşekkürler bosporus
    selametle
    haklısın hiç bir eksik yok sendende kaçmamış yani usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam ben konyadayim benim dreambox 500 ımaj yukletecegım bır arkadas lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri