REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: d-smart deneyen birisiyim sonuç;

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha d-smart deneyen birisiyim sonuç;

d-smart deneyen birisi

--------------------------------------------------------------------------------
    ben kampanyasız makül fiyata almıştım 2,, ytl görüntü kalitesi gerçekten farklı (allah var) aynı zamanda sunny 7010dcı kullanıyorum yazılımını kendim atıyorum. ( bir memurum zengin falan değilim)onunlada emuları izliyorum ama ne zaman acılan kanalların gideceği belli değil. d-smart 5 tane belgesel sabit vede oğlum için 5 tane kaliteli öğretici çizgi film kanalı var .yani neyi beğenmiyorlar.anlamadım.da vinci gibi eğitim kanalı da gelecek.ne istiyorsunuz anlamadım.değersiz makina imiş ya millet1 mgbyt lık makinalara zamanında150 ytl verdi yazık.arkadaşlar herkes sizin gibi emu da xxxx kanalları peşinde değil.bir kere al hepsinden kurtul. herkez bizim gibi yazılım atamaz ki bırakın insanlar özgür belgesel izlesin.tps dede bir sürü zırva kanal var.D- SMART SÜPER EMU DERDİ YOK KANAL GİTTİ DERDİ YOK.aç televizyonu seyret bitttiiiiiiiii , keyfini çıkarın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d-smart deneyen birisi

--------------------------------------------------------------------------------
    ben kampanyasız makül fiyata almıştım 2,, ytl görüntü kalitesi gerçekten farklı (allah var) aynı zamanda sunny 7010dcı kullanıyorum yazılımını kendim atıyorum. ( bir memurum zengin falan değilim)onunlada emuları izliyorum ama ne zaman acılan kanalların gideceği belli değil. d-smart 5 tane belgesel sabit vede oğlum için 5 tane kaliteli öğretici çizgi film kanalı var .yani neyi beğenmiyorlar.anlamadım.da vinci gibi eğitim kanalı da gelecek.ne istiyorsunuz anlamadım.değersiz makina imiş ya millet1 mgbyt lık makinalara zamanında150 ytl verdi yazık.arkadaşlar herkes sizin gibi emu da xxxx kanalları peşinde değil.bir kere al hepsinden kurtul. herkez bizim gibi yazılım atamaz ki bırakın insanlar özgür belgesel izlesin.tps dede bir sürü zırva kanal var.D- SMART SÜPER EMU DERDİ YOK KANAL GİTTİ DERDİ YOK.aç televizyonu seyret bitttiiiiiiiii , keyfini çıkarın
    @edem kırmızı ile belirttiğim yere dikkat edin.bazı kanallar için tüm emu cihaz kullananları suçlamanız doğru değil vede mesajınızın orası editleyin lütfen.ayrıca telstar ytdusundada belgesel kanallar var türkçe emu izlenen.ingilizce bilenler için hotbird uydusundada çizgi film kanalları var emu ile izlenilebilen.sizin gibi düşünmeyen herkes yalış yoldadır veya xxx knallarının peşindedir diye hüküm çıkarmak doğru değil.
    Sanırım konu anlaşılmıştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrusu herkes kendi yolına burda kimse reklam yapmasın ne mal olduğunu millet görüyor d.smartın bin pişman insanlarda var alanlardan. ne olacagıda belli degil altında free tv cihazlarınıda bunlar çıkarmıştı ne oldu hepsi elde kalmadımı şişmedimi iş buda böyle birşeymi neci..biraz araştırılsın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar reklam kokan hareketler.....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı edem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d-smart deneyen birisi

şu anda d smartın ne olacağı belli değil yakında o izlediğiniz kanallara para ödersiniz şunu unutmayın kimse bedava bişey yapmaz çok yakında onlarda paralı olur merak etmeyin iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah bizler yanılırız ama bir müddet sonra göreceğiz D smartı ve diğital necatileri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart deneyen birisi

nereden icab etti bu konuyu açmanız hoşunuza gidiyorsa hayrını görün
    ben D-SMART bayisi olmama rağmen önermiyorum niye doğan gurubu olduğu
    için güven yok adama ak dediği şey kara kara dediği de neyse
    biz uyarıyoruz herkes serbestir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

sizler di...t.k alın ayda45 milyon verin onların garantisi var .öylemi,ben beğendiğimi ilan edemiyececekmiyim ya bu foruma niye katıldım tabiki düşüncemi paylaşacağım.reklam kokuyor diyenlere ne diyeceğimi bilmiyorum. cebime para mı girecek yook.ya bizim halkımız da iyi şeylere layık. ya sözleşme imzaladım nasıl sonra paralı olacak diyorsunuz. dünya tazminat alırım.bunu bilmiyorlar mı. tabiki biliyorlar .biraz hukuk bilen bunu anlar.ya biz doğuş gurubundan bedava discovery kimin sayesinde izleyemez olduk.unutmayın.ben tüm emu ile açılan kanalları izliyorum .telstar, tps.pol..t,euros..diğerleri ama aniden hepsi gidebilir. ama şimdi en azından garanti10 -15 kanalım var.herkese iyi akşamlar.
    Konu edem tarafından (15-11-2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizler di...t.k alın ayda45 milyon verin onların garantisi var .öylemi,ben beğendiğimi ilan edemiyececekmiyim ya bu foruma niye katıldım tabiki düşüncemi paylaşacağım.reklam kokuyor diyenlere ne diyeceğimi bilmiyorum. cebime para mı girecek yook.ya bizim halkımız da iyi şeylere layık. ya sözleşme imzaladım nasıl sonra paralı olacak diyorsunuz. dünya tazminat alırım.bunu bilmiyorlar mı. tabiki biliyorlar .biraz hukuk bilen bunu anlar.ya biz doğuş gurubundan bedava discovery kimin sayesinde izleyemez olduk.unutmayın.ben tüm emu ile açılan kanalları izliyorum .telstar, tps.pol..t,euros..diğerleri ama aniden hepsi gidebilir. ama şimdi en azından garanti10 -15 kanalım var.herkese iyi akşamlar.
    ya kızma arkadaşım burada herkes düşüncelerini özgürce yazmış işte
    sana uyar uymaz
    hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözleşmeye güvenm adamlar sözleşmeyi kendilerini guvenceye almak için yapıyorlar ayrıca herseyın bir bedeli oldugunu unutma dsmart okanalları yayınlar bedavamı yayınlıyor aylık 4-5 mılyon dolar gideri oluyor adamlar ücretsiz demiyor ki faturasız diyor bu şu demek hazır kart gibi kontorle istersen öduyorsun şuan uye toplamak için hersey bedava gelecek yıl koturlu olucak tabi 3-5 tane bedava olcaktır dream tv dysılcam,dplus falan ama asla iyi film ve cartoon network gibi kaliteli çocuk kanallarını bekleme ayrıca kimse suçlamasın doğanı babasının hayrınamı kuruyor para kazanmak için isteyen alır istemeyen almaz, ayrıca discovery kimin sayesınde izleyemediğimizi merak ediyorsan soyleyım sizler sayesinde eskiden şifresizdi zamanla digital kutuların fiyatları düşünce hem şifrelendi vede bir sürü uyduruk tv kanalı hortladı dsmart hiç değilse uyduda yer kaplayarak bu kenar mahalle kanallarının çoğalması engeller ayrıca dsmartta kutu ve kart uyeye ait oldugu için ilerde dsmart şfreleme sistemi kırılırsa kart parasını uyeler odemek zorunda kalıcaktır
    Konu zxcvbn10250 tarafından (15-11-2007 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri