süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Doğan grubundan Free x için yenilen kazığı ne çabuk unutuyoruz. Merak etme yakında bedava dediğiniz kanallar paralı olacak ve size satılan recevier le baş başa kalıp, 1. mesajınızda beyenmediğiniz kanalları setredersiniz. Adamın her tarafı faul. Elde etmek istediği bir şey için gazetelerini tabanca gibi kullanıyor. Cem Uzan gibi adamdan bile 50 milyon dolar rüşvet istedi.
sözleşmeye güvenm adamlar sözleşmeyi kendilerini guvenceye almak için yapıyorlar ayrıca herseyın bir bedeli oldugunu unutma dsmart okanalları yayınlar bedavamı yayınlıyor aylık 4-5 mılyon dolar gideri oluyor adamlar ücretsiz demiyor ki faturasız diyor bu şu demek hazır kart gibi kontorle istersen öduyorsun şuan uye toplamak için hersey bedava gelecek yıl koturlu olucak tabi 3-5 tane bedava olcaktır dream tv dysılcam,dplus falan ama asla iyi film ve cartoon network gibi kaliteli çocuk kanallarını bekleme ayrıca kimse suçlamasın doğanı babasının hayrınamı kuruyor para kazanmak için isteyen alır istemeyen almaz, ayrıca discovery kimin sayesınde izleyemediğimizi merak ediyorsan soyleyım sizler sayesinde eskiden şifresizdi zamanla digital kutuların fiyatları düşünce hem şifrelendi vede bir sürü uyduruk tv kanalı hortladı dsmart hiç değilse uyduda yer kaplayarak bu kenar mahalle kanallarının çoğalması engeller ayrıca dsmartta kutu ve kart uyeye ait oldugu için ilerde dsmart şfreleme sistemi kırılırsa kart parasını uyeler odemek zorunda kalıcaktır
Konu zxcvbn10250 tarafından (15-11-2007 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
arkadaşım sen dsmart bayisin ve kötülüyorsun insan ekmek yediği yere çamur atarmı...madem güvenmiyorsun dsmart satma..ha ben burda dsmartımı savunuyorum hayır ama söylediklerin çok saçma...hem satıyorsun hemde kalkıp kötülüyorsun..yarın müşteri gelirse ne kadar inandırıcılığın kalır hiç düşündünmü
Ehmedé Xane
geçen sene dijiturk oposu bile bile sattırdı bunlarda yakında öyle kartlarla piyasaya çıkarlar merak etmeyin çok sürmez el altından bu işler çocuklar çizgi filim izlesin beyler bedava belgesel izlesin diye yapılmıyor
valla burada yönetici arkadaşlara bir kaç lafım olacak.....zaman zaman çok iyi niyetle açılmış konularda bile yanlış anlaşılır endişesiyle konuları kapatıyorsunuz...amenna...ancak bu mesajlarına alıntı yaptığım şahsın amacı forumu kullanarak bedava reklam yapmak.bu çok net...çünkü rakip platform d...t..k'un ismini zikrederek kötülemeye çaLışıyor.....bu konuya bu kadar uzun süre tahammül etmenize şaşırdım doğrusu...selametle![]()
İyide koskoca d smart firması burada ne reklam yapıp uye toplayacakki anlamadım .
Herkesin iyi veya kötü düşünceleri olabilir.Hep d smartı eleştiren konularmı iyi olacak birde pozitif düşünen arkadaşlar hak vermeli
usta türkiye'de tirajı en yüksek olan ve her daim halk üzerinde en yüksek etkiyi yapan gazete hangisidir biliyormusun??Fısıltı Gazetesi....e Allah'a Şükür bizim forumda bu tip konular google yada diğer arama motorlarında arandığında, sonuşlar içerisinde ilk sayfada ve ilk 10 içerisinde çıkan bir forum..e üye sayımız 27000...adam besbelli ki bayii..bizim foruma girip kendi forumlarına yönetici ünvanı vererek adam kapmaya çalışanlara sende bende rastladık...bu adamda bana göre aynı mantıkla d-smart'a adam arıyo.ilk anda kendisine % 100 bir kar sağlamıyo gibi görünsede komşuda pişer bizede düşer mantığı....ilk bakışta seninde dediğin gibi saçma görünebilir bu yaklaşım ama maalesef işlerini böyle yapıyolar...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri