Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Serkan Yýlmaz a teþekkür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Serkan Yýlmaz a teþekkür

Eðitici, öðretici, insaný yeni þeyler bulmaya yönlendiren, hoþ vakit geçirmesini saðlayan Photoshop, 3D, grafik ve animasyon yardýmlaþma topiðini açtýðý için Adminimize teþekkür ederiz. Ama gönül istiyorki bu bölümle forum arkadaþlarýmýz daha çok ilgilensin, bilgilerini paylaþsýn, yardým isteyen arkadaþlarýmýz yardým konularýný yazsýnlar. Tahmin ediyorum ki forumdaki arkadaþlarýmýzýn bir çoðu bu programlara yabancý. Onlara yardýmcý olacak programlar için, isterlerse topiðe bakan modlar yardýmcý olurlar. O programlarý öðrenmeleri için birçok ders linkleri mevcuttur. Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

site yonetimine bende teþekkur ederim ailemizle rahat bir ortamda forumda yararlý bilgiler ediniyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eðitici, öðretici, insaný yeni þeyler bulmaya yönlendiren, hoþ vakit geçirmesini saðlayan Photoshop, 3D, grafik ve animasyon yardýmlaþma topiðini açtýðý için Adminimize teþekkür ederiz. Ama gönül istiyorki bu bölümle forum arkadaþlarýmýz daha çok ilgilensin, bilgilerini paylaþsýn, yardým isteyen arkadaþlarýmýz yardým konularýný yazsýnlar. Tahmin ediyorum ki forumdaki arkadaþlarýmýzýn bir çoðu bu programlara yabancý. Onlara yardýmcý olacak programlar için, isterlerse topiðe bakan modlar yardýmcý olurlar. O programlarý öðrenmeleri için birçok ders linkleri mevcuttur. Selamlar.
    Sözleriniz için teþekkur ederim elimizden ne geliyorsa her konuda destek için varýz:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende teþekkür ederim
    kadim bir dost

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri