REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Carew: Fener'e söz verdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Carew: Fener'e söz verdim

Beşiktaş, Aston Villalı John Carew'e transfer teklif etti. "Aziz Yıldırım'a söz verdim. Gelemem" cevabı aldı...

Yıldırım'ın saklamaya çalıştığı transferi, Carew açıkladı. Beşiktaş, önceki gün eski golcüsüne resmi teklif götürdü. Norveçli yıldız, "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la görüştüm ve söz verdim. Gelemem" yanıtını verdi. Kartal da Çek golcü Koller'e yöneldi.

Fener'e söz verdim Norveçli golcünün, kendisiyle temasa geçen Siyah-Beyazlı yönetime, "Çok teşekkür ediyorum. Fakat Fenerbahçe'ye söz verdim" dediği öğrenildi. Bu sözler Carew'in Kanarya'ya ne kadar yakın olduğunu gözler önüne serdi.

Derbi sonrası gerilimli günler geçiren Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın "Transfer savaşı"nın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı... Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendiği ve bitirme aşamasına geldiği John Carew'e Beşiktaş'ın da teklif yaptığı öğrenildi. Fakat Norveçli golcünün bu öneriyi hiç düşünmeden reddettiği belirlendi.

Asla sözümden dönmem
    Carew'in Beşiktaşlı yöneticilere, "Benimle ilgilenmeniz gurur verici. İnönü Stadı'nda çok güzel maçlar oynadım ve çok mutlu oldum. Fakat Fenerbahçe'ye verilmiş bir sözüm var. Hiçbir zaman da verdiğim sözden dönmedim" dediği iddia edildi. Yıldız futbolcunun bu sözleri, bir başka gerçeği de gözler önüne serdi.

Mutlu son çok yakın
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yapılan birçok görüşme ve transferde katedilen büyük mesafeye rağmen Carew'le ilgilenmediklerini açıklamıştı. Fakat Norveçli golcünün Beşiktaş'a yanıtı, transferin ocak ayında bitme ihtimalinin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Kulübe yakın kaynaklar, imzaların 15 Ocak'a kadar atılacağını iddia ediyor
    .KAYNAK TAKVİM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İki taraftanda ilginç açıklamalar habercileremi yoksa iki tarafamı inanalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz başkan sır vermez bence %90 fenerde carev

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenere gitsin hayırlı olsun bence carew çok iyi bir oyuncu değil bjk de istemem zaten.Bjk'den ara trasferde daha iyi oyunucu bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun ama bencede daha kaliteli birini isterim bende paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bjklı arkadasım senın ısteyıp ıstememenle alakalı degıl.yonetıcılerımızın ve teknık patronların onadıgı adamlar gelsın taraftar medya bızler destek verelım ıstıkrar yakalamak kolay degıl burası turkıye yemeklerı baska kokusu baska ama guzel.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hic kimse yogurdum eksi demez.Aziz baskan ise el attiysa.O is bitmistir.Dis basin ve sporla ugrasanlar bizlerden daha dürüst ve olaylara hakimler biz ancak kendi yandaslarimiza kiyak olsun diye yanlislari dogru göstermeye calisiriz adamlar neyse o dur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri