REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
30 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ne yapmam lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bilgiler için teşekürler verdiğin program işime yaradı yalnız bir sorun daha var internetten bişey indirmek istediğim zaman bilgisayar kendi kendine reset oluyor onun bir çaresi var mı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu açılmışken,OLDSMAN usta, ben Avira Antivir Personel Edition Classic kullanıyorum. Virüsü uyararak anında bloke ediyot. Memnunum. yanında ikinci bir antivürüs programı kullanılabilirmi? Ayrca AS - ADWARE
    var. Teşekkür.
    2. bir antivirüs programı olmaz sistemi çok yorar ve gereksiz ama ayrıca
    AD-AWARE kullanmaya devam

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kaspersky 6.0 kullanıyorum memnunum ama açıkları varmı bilmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bilgiler için teşekürler verdiğin program işime yaradı yalnız bir sorun daha var internetten bişey indirmek istediğim zaman bilgisayar kendi kendine reset oluyor onun bir çaresi var mı acaba?
    AD-AWARE ile temizlik yaptıktan sonra sorun hala devam ediyor mu ??

Cfoospeed sitede var kurun bir daha deneyin.

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben kaspersky 6.0 kullanıyorum memnunum ama açıkları varmı bilmiyorum.
    Her programın mutlaka açıkları vardır ama virüs-trojan-truva atı yakalama oranı ile
    % 98.6 ile KASPERSKY 1 numara asla geçit vermez.

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=OLDSMAN;238514]AD-AWARE ile temizlik yaptıktan sonra sorun hala devam ediyor mu ??

AD-AWARE ile temizlik yaptım o yeşil sayfa artık gelmiyor.. yalnız internetten bişey indirmek isterken bilgisayar reset oluyor..

Cfoospeedi sitede bulamadım siz burdan sitedeki linki verseniz.. teşekürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=kemal1;238517]
    Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AD-AWARE ile temizlik yaptıktan sonra sorun hala devam ediyor mu ??

AD-AWARE ile temizlik yaptım o yeşil sayfa artık gelmiyor.. yalnız internetten bişey indirmek isterken bilgisayar reset oluyor..

Cfoospeedi sitede bulamadım siz burdan sitedeki linki verseniz.. teşekürler..
    pc de virüs var.kaspersk ve ya nod32 varsa temizlet.düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    AVAST kullanmada başka ne kullanırsan kullan.

usta neden avast hariç dedin yani neden avast tavsiye etmiyorsun eğer sakıncası yoksa açıklayabilirmisin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[quote=pencere77;238531]
    Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

pc de virüs var.kaspersk ve ya nod32 varsa temizlet.düzelir
    NOD32 ile taradım düzelmedi şimdi kaspersky ile tarayacam sonucu burda veririm teşekürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta neden avast hariç dedin yani neden avast tavsiye etmiyorsun eğer sakıncası yoksa açıklayabilirmisin
    PC kasmadığı için kullanılıyor TROJAN-TRUVA ATI vs vs ... bulur ancak
    tam manasıyla temizleme işlemini yapamıyor her ne kadar AVAST CLEANER kullansanızda fayda etmiyor
    .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

spybot u dene birde

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri