Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Türk Subayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gözlerimizin dolmaması mümkün değil teşekkürler arkadaşım oraları gören ve yaşayan biri olarak seneler sonrada olsa o anları tekrar hissettim.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım içim teşekkürler tüylerim diken diken ve ağlayarak bitirebildim yazının tamamını.şehitlerimize buradan tekrar allah rahmet eylesin ve mekanları cennet olsun

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gerçekten tüylerim diken diken oldu okurken gözlerim doldu ve bir an kendi karakolumuz geldi gözümün önüne saldırı olacağını ve saatini bile biliyorsun ve çaresizsin elinden bi şey gelmiyo çok dehşet bi olay yaa eğer ki bu ülke bu terörü bitermiyecekse gerçekten çok büyük ayıp olur asırlarca zaferden zafere koşan bi neslin devamı olarak üç peş ciğeri beş para etmez insan bile denilemiyecek ve de hayvandan daha aşağı olan bu adi teröristleri bitiremiyecekse bu ülkeye çok ayıp
    adi teröristleri bitiremiyecekse bu ülkeye çok ayıp
    evet ayıp....pkk"ya lanet olsun..destek verene..sempatizanlarına..görmezden gelenlere..lanet olsun.....
    .....sen adi teröristlerin hangi saatte geleceğini bile bil..ama....!!!!!!!!!!....ne diyelim akıl karı değil bana hiç mantıklı gelmiyor...kurbanlık koyun orada desteksiz bırak...
    bir avuç it sürüsü kafasına göre karakol bassın...
    ......yine diyorum destek verene--görmezden gelene--sıcak yatağından kalkmayıp müdahale etmeyene--bu devletten maaş alıp devleti bu hallere düşürenlere-bana dokunmayan bin yılan yaşasın diyenlere(sınırda:geçsinler görmedim diyenlere.)....
    ----önceki tarihlerde:onlarca kez pkk"lı grupların kıstırılmışken telsizden " geri çekilin" emri verenlere...................gerisini siz tamamlayın...malum küfür yasak

.!!!!!..ayrıca malum memlekette terör sorunu yokki.....irtica var...onunla uğraşalım....dağdaki karakolda silah varmış-yokmuş,,destek gitmiş-gitmemiş.....vs....mesele çok....!!!!!
    ---vatandaşı devlete ne rahat düşman ediyorlar....
    ---bütün şehitlerimize ALLAH"tan rahmet...ailelerine başsağlığı diliyorum...
    [YOUTUBE]CpaWX25ohT8[/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]B00QHKXkBNk[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk zaten ordunun içinde sınırdan önce bunları temizlemeli

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri