REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
598. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yeterli

57 9.53%
  • Yetersiz

541 90.47%
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yetersiz tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hiç bir caydırıcı özelliği yok iş olsun diye yapılmış ve uygulanmayan yasalarla dolu malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yetersiz oldugu ve hiç bir zamanda yeterli olmayacagı kanısındayım. ve hiç bir zamanda dürüstlük aileler bireyler düzeyine inmedigi sürece yeterli olacagına inanmıyorum.bütün suçluları bir günde toplasanız ve hepsini mühebet hapse mahkum etseniz kac bin kişi ac kalır haberiniz varmı gercek namuslu hiç sucla işi olmayan işinden evine evinden işine giden toplumun bütün yükünü ceken gercek namuslu vatandaşlarla namuslu gecinen fakat bu toplumda suc olaylarından rantlanan o kadar büyük bir kesim varki kanun yaparken gercek namuslu faydalansın diye yapılmıyor.ve neticede böyle bol lastikli kanunlarla gercek namusluları koruyamıyor koruyamazda sadece inek gibi sagılmalarını saglar o kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben cezaları yetersiz buluyorum.Gerçi arkadaşların bahsettiği gibi cezalar bizde kişiden kişiye göre değişiyor.Demekki önce bizim kafamızı değiştirmemiz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanun uygulayıcıların elinden yetkileri alan CMUK, olmayacak derecede suçu özendirmektedir. AB de uygulanmayan yasalar bizde uygulanmaktadır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir ülkede Kırmızı işiğin cezası para ile ödeniyorsa
    o ülkede kanun yoktur veya yetersizdir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bence yetersiz ve cezalar adamına göre çalışıyor adalet var ama adaletletsizlikte çok.Herşeyin daha adaletli olmasının taraftarıyım.Bu da Türkiyede mümkün değil gibi gözüküyor.ALLAH HERKEZİN KALBİNE GÖRE VERSİN.Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yetersiz eksik ve bir çok saçmalıkla dolu. misal tecavüz. tecavüz et 9 sene, tecavüz et öldür 6 sene. tecavüz edip öldürmeyene salak diyolar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Özellikle hırsızlık ve kapkaça daha katı ve caydırıcı olmalı.diyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet Cezalar Yetersiz Bencede Kanun Güncellenmeli Diye Düşünüyorum Ceza Evinegiren Elini Kolunu Salaya Bir şey Yapmamış Gibi Cıkmamalı Caydırıcı Celarda Yetersiz

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri