REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
598. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yeterli

57 9.53%
  • Yetersiz

541 90.47%
Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567
66 sonuçtan 61 ile 66 arası

Konu: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanunlar bize işliyor yukarlarda dayıların varsa yırtarsın yoksa hapı yuttun ya erdoğanın damadı veya oğlu olacaksın yada unakıtanın oğlu sığınmışlar demakrasinin arkasına işilerini yürütüyorlar garipde demokrasiye sığınayım diyor ama ne hikmetse demokrasi garibi dışarı atıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adalet mülkün temelidir.01.30.2007 tarihinde fidye için kaçırılmıştım.fidye ödenirken 6 kişiden bir tanesi yakalanmıştı.neyse o günden bu tarafa dükkanımı kapattım.yani mülk gitti.5 kişiyi polis ve adaletten başkaları antalyada görebiliyo.nedense yakalanamıyorlar.yakalanan kişiye 16 .11.2007 tarihinde antalya 2. ağır ceza mahkemesinde 12 yıl indirimsiz net ceza kesildi.beni kaçıran arabada yakalandı.ama ele başları beni hala tehditedebiliyor.elini kolunu sallaya sallaya dolaşabiliyor.onunda dokunulmazlığı var herhalde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sivri zekalının biri (bilen bilir.) "benim memurum işini bilir" deyince, memurlarda işini bilmeye başladı....-bazılarını tenzih ederim" ancak büyük kısmı bu rüşvet belasına bulaştı ve bırakamıyor. polislerde bulaştı tabii. aldıkları maaş ı harçlık olarak görmeye başladılar adeta. birde suçlularla anlaşıp yapılan hırsızlığı bölüşüyorlar. (aksaray da taksicilik yaptım oradan biliyorum.yeni bosnada öyle)
    benden önce mesaj yazan arkadaşım fidye için kaçırılıp, kaçıranlardan birinin yakalanıp diğerlerinin dışarıda dolaştığını söyledi. dolaşanlar büyük ihtimalle polisle paslaşanlardır. Her karakol kendi bölgesinde suç işleyenleri biliyor, tanıyor. istese bir gecede temizlerler mahalleleri ama yapmıyorlar...rant ları kesilecek k.p.klerin...(afedersiniz) selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada 50 arkadaşımız yeterli demiş. yorumlarını merakla bekliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hadi supersatforum oy vermeye ve yorum yapmaya konu guncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketmiz kapanmıştır.Oy veren arkadaşlarımıza teşekkurler

Sayfa 7/7 İlkİlk 1234567

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri