Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
598. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Yeterli

57 9.53%
  • Yetersiz

541 90.47%
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
66 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Türk Ceza Kanunu Size Göre Yeterlimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel arkadaşlar herkes büyük cogunlukla yetersiz diye yazmışlar burayı ufak bir türkiye türkiyenin bir kesiti olarak alırsak şimdi soruyorum size yetersiz diyen dostlaırımıza bu kanunları benmi yapıyorum meclisten benmi cıkarıyorum madem yetersiz kim kanun yapıyor kanun yapıcıyı kim seciyor sizler ozman yeterli olan kanunları yapacak düzenleyecek insanları meclise yollarsanız sonradan bu örneklerleri vererek yetersiz diye sızlanmasınız bu anket bence acılan en güzel anket olmuş böylece türkiyedeki halkın nekadar samimiyetten uzak oldugunu gördük sizlerin bizlerin oyu ile cıkanlar bu kanunları yapıyor kim kac kişi birine oy verirken yapacaklarını okuyor tüzügünü okuyor kimse ya lidere göre ya babamın partisi diye oy veriliyor o oylarda size kanunlarla geri dönüş olarak geliyor bizler böyle oldukltan sonra cok yetersiz kanunlar anlamsız icratlar söylemler cıkar kimse kusura bakmasın....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben yetersiz oyu kullandım.Ancak bakış açım cezaların ağırlaştırılması
    tartışmasının dışında yazılı metinlerin açık olmamasıdır.
    Bırakın sıradan üniversiteli/Liseli/cahil insanları;hukukçuların bile birleşemediği maddeler
    o kadar çok ki!
    Sanki kasıtlı "Nereye eğersen oraya gider" biçiminde yazılmış.
    Sevgilerle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yetersiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardesim iki kere hapse girip ve ayni sucu isliyorsa bir insan,beslemenin anlami yok hapishanelerde üretime gecip sabahtan aksama kadar calistiracaksin.bak nasil adam oluyorlar.cezalar caydırıcı olmalı ve kesinlikle aflar olmamalı. Suç işleyecek olan iki defa düşünmeli başına neler geleceğini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sadece ceza kanunu değil,iş kanunu ve anayasa v.s çoğu kanun tekrar gözden geçirilmeli.zengine göre kanun çıkarılmamalı.gerçekten adaletli bir şekilde olmalı.peki şu anda bunu gerçekleştirecek bir hükümet varmı?malesef.cebinde parası olana kanun işlemiyor.yarın birgün savaş çıksa emin olunki yine fakir gidecek.zengin çocuğu bir şekilde gitmeyecek.fakir öyle yada böyle, yük omuzlarında.o zaman sahip çıkılmalı.bu ülkede zenginle fakir eşit değil.iş kanunu ise, iş kanunu değilde sanki işveren kanunu. sendikalar ise işçi sendikası değil, sanki işveren sendikası gibi.bunada devlet göz yummaktadır.bu sistem değişmeli. haksızmıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanun mu

kanun benim bildigim telli bir çalgı,iyi çalarsan herkes mest olur,kötü çalarsan herkes perişan olur. Bence türk ceza kanunuda böyle bir şey herşey yapanın yanına kar kalırsa,olan mazlum vatandaşa olursa hani nerde kaldı adalet,oda ne demeyin sakın denemeyin.hz ömerin adaleti olursa belki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerci kanunu hiçe sayan bi ülkede kanun olsa ne yazar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yetersiz hemde çok yetersiz biz ab'ye bağımlıyız o yüzden biz yapınca insan hakları diye bağırıyorlar onlar yapınca normal oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1.af ve ceza indirimleri olmamalı
    2.yüsek güvenlikle cezaevlerinin sayısı artırılmalı
    3.mala karşı yapılan saldırılarda cezalar artırılmalı
    4.ceza alan (hükümlü olanlar)kişilerin avukatla görüşmesi önlenmeli(bebek katili)
    5.cezaevlerinde pisikolog,pedagog,sosyolog servisleri işler hale getirilmeli ve kadrolar doldurulmalı.
    6.hükümlülerle tutuklular ayrı cezaevlerinde barındırılmalı
    7.adliyelerde iş yükü azaltılmalı örneğin 2yıl ve aşağısı ceza gerektiren suçlular tutuklanmamalı,davaların 3 ile 6 ay arasında sonuçlandırılması şart olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su dokunulmazlıklar kaldırılsın istiyorum.millete dokun vekiline dokunma olacak sey değil.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri