REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny Tps Auto Polsat Auto D+ Auto Test Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta 12 01 A5 yükledim polsat'lar açmadı D+larda Hispa'da bu frekans 10876/22000/v yok diger national geo'ların üzerinde bekledim sonuç olumsuz.
    normal boardlarda sonuç olumsuz yani..peki C boardda deneyen yokmu hiç????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kıbar_4343 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradan yokledım

suuny 1030 cı sky V12.03.A5 ..
    Şimdı 1 mesajdakı yazılımı yukledım ..yukleme den önce kurukafa yukledım dahasonra yazılımı. ushuaia kanalında beklıyorum acılıyor
    bırdakıkasonra gerı gıdıyor lutfen yardımcı olurmusunuz neyapmam gerekır
    yanlıs yazılımımı yukledım acaba
    veya hangı yazılımı yuklemem kerekır

ustad 12 03 a5 hw li cihazlara şuan için tps auto yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta 12 01 A5 yükledim polsat'lar açmadı D+larda Hispa'da bu frekans 10876/22000/v yok diger national geo'ların üzerinde bekledim sonuç olumsuz.
    ustad 2 ile 4 dk bekledinmi 1 msj ekledim talimatı birde premiere auto ekledim onu denermisin 12 01 a5 için...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ustad 12 03 a5 hw li cihazlara şuan için tps auto yok
    kardeş pekı bucıhazda multılerı ızleyemeyecekmıyız
    tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam bekledim hala bekliyorum premiere astra'da değilmi bende hispa var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kıbar_4343 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş pekı bucıhazda multılerı ızleyemeyecekmıyız
    tesekkurler
    Arkadaşım cihazının içerisinde gömülü olan modülü söktürüp cihazını 12 01 A5'e çevirebilirsin.O zaman rahatlıkla yazılım atıp açılabilen kanalları seyredebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustam bekledim hala bekliyorum premiere astra'da değilmi bende hispa var
    Premier astrada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım cihazının içerisinde gömülü olan modülü söktürüp cihazını 12 01 A5'e çevirebilirsin.O zaman rahatlıkla yazılım atıp açılabilen kanalları seyredebilirsin.
    evet pardon sende astra yok polsat denedinmi polsatspor üzerinde bekleyeceksin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee arkadaşlar hala daha net bir cevap gelmedi...bu yazılımlar işe yarıyormu yaramıyormu???yazılımları alıp teşekkür bile etmeden bilgisayarlarını kapatanlar var...bari en azından 1 kere teşekkür edin...ağzınız aşınmaz...bi zahmette yazılım hakkındaki fikirlerinizi ve gözlemlerinizi yazın...yazılımla ilgili bi sorun olduğunda veya kel alaka bi konu için 'YARDIM' diye topic açıyosunuz,moderatörlere pm atıyorsunuz...hani niye burada yoksunuz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d+ ve polsat açılmıyor

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri